pokerzysta 09.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jak w temaciezakończyłem budowę i niestety pozostało mi trochę stryropianu na zasadzie kawałków ścinków itp.nie mam bladego pojecia co z tym zrobić na smieci szkoda i drogogdybym miał gdzieś do wylania posadzke tobym jeszcze bardziej rozdrobnił i wrzucił ale nie mamco radzicie co z tym zrobić i w tani sposób wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.09.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Daj odłoszenie do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 rozdrobnij jeszcze bardziej i zrób fotel (pufę) dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 09.09.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 prosze o powazne propozycje wykorzystania albo pozbycia sie tego w bezbólowy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 prosze o powazne propozycje wykorzystania albo pozbycia sie tego w bezbólowy sposób Spal albo polej rozpuszczalnikiem, to się rozpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 09.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Moje pozostałości styropianu (trochę tego było) za dwa piwa zabrali panowie ze smieciarki. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 09.09.2005 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 co do rozpuszczenia - na moja ilość potrzebne byłoby wiadro rozpuszczalnika - i co w ziemie??? - to jest prawdziwa postawa polaka co do piwa jest jeden mankament moi smieciarze sa okropnymi formalistami nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 co do rozpuszczenia - na moja ilość potrzebne byłoby wiadro rozpuszczalnika - i co w ziemie??? - to jest prawdziwa postawa polaka co do piwa jest jeden mankament moi smieciarze sa okropnymi formalistami nie da rady Może w beczce, prawdziwy Polaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokerzysta 09.09.2005 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no dobra a co później z ta beczką niewiadomoczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Na legalne wysypisko albo na złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.09.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 prosze o powazne propozycje wykorzystania albo pozbycia sie tego w bezbólowy sposób to, było całkiem poważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 09.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ja zbieralem w worki (po uprzednim rozdrobnieniu) i jak zacząłem sprzątać plac budowy to zamówiłem kontener chyba 8m3 - kosztowal 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Kilka miesięcy temu zadawałem dokładnie to samo pytanie. Oprócz pomysłów które już padły w tym wątku, pojawił się pomysł wrzucenia do pojemnika do segregacji plastyku. W końcu część zakopałem nad rurą kanalizacyjną (mam oczyszczalnię i rura idzie dość płytko) traktując ten styropian jako isolację tej rury, a resztę styropianu do worów które zabrali śmieciarze (odpłatnie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 prosze o powazne propozycje wykorzystania albo pozbycia sie tego w bezbólowy sposób Spal albo polej rozpuszczalnikiem, to się rozpuści. po pierwsze to zabronione, poza tym nawąchasz się dioksyn. Chory pomysł. Styropian to budowlany odpad specjalny (specjalne składowiska). Można go zastosować do rozluźniania gleby - po przemieleniu na drobno spulchnia ją. To dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 11.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 a czy taki styropian, po rozdrobnieniu nadawalby sie do izolacji stropu, zamiast warstwy welny mineralnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 12.09.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Oczywiście tak, ale musi być b.drobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 13.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a taki rozdrobniony/pokruszony we wlasnym zakresie nadawalby sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts