Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wieczór panieński - prezent

smutna lidka

Recommended Posts

ostatnio jak byłam na wieczorze panieńskim to siostra dostała prawie od wszystkich dziewczyn bielizne a od jednej dostała taką"erotyczną damską gre" ,nie pamiętam tytułu więc nie wiem jak ją mam nazwać,niby taka smieszna ta gra była ,ale jaki z tego w sumie w pzyszłości pozytek,będzie mogła sobie tylko z męzem pograć a pożytek z bielizny to już zupełnie co innego... :D

Oprócz bielizny nie tylko na prezent grupowy:

- alkohol (np. dobre wino),

- karnety (kilka wejść) np. na solarium lub basen jeśli korzysta

- coś z sex shopu

- kosmetyki,

- biżuterię,

- książkę o tematyce damsko męskiej i nie tylko,

- zamówić masażystę,

- kupić kwiaty np. doniczkowe albo kubki do kawy lub herbaty

- apaszka

- płyty CD

Na wieczor panienski powinno sie zamowic ..ehmm ..mlody ma byc , przystojny , w majtkach z uzda :lol: (kolega tak mowi , to ja tylko powtarzam)

i jak bedzie sobie ruszal dupka , to trzeba mu banknoty wkladac w te majtki, ot co?

kiedys , za dawnych czasow nie bylo wieczorow panienskich :-?

no przynajmniej ja nie mialam :D

Na wieczor panienski powinno sie zamowic ..ehmm ..mlody ma byc , przystojny , w majtkach z uzda :lol: (kolega tak mowi , to ja tylko powtarzam)

i jak bedzie sobie ruszal dupka , to trzeba mu banknoty wkladac w te majtki, ot co?

kiedys , za dawnych czasow nie bylo wieczorow panienskich :-?

no przynajmniej ja nie mialam :D

zamówiony, zamówiony, ale nie wiem czy przystojny, bo to nie była moja działka

prezenty kupione

dzieki za wszystkie rady

:*

ale mam z Wami ubaw

• 2 weeks później...
oczywiście bielizna, ale co jeszcze?

1. książka "Kuchnia Polska"

2. książka "Kuchnia Latynoska"

ad1 aby bylo sycie

ad2 z odrobinką pikanterii

;)

poznanie sztuki gotowania to podstawa u każdej panny ;)

spytajcie Knorra ...

żarty żartami, ale masz rację!!

zobacz, jak zestawimy ad. 1 i ad. 2 z p... i moim ukochanym m..., to powstanie taki prezent, że będzie można o nim prace doktorską z socjologii pisać

a jak doktorant bedzie leniwy to nic, bo wystarczy do tej paczki zajrzec i już wszystko o współczesnej kobiecie wiadomo [albo prawie wszytsko :wink:]

to genialne

nie mówiąc juz o tym, że nikt takiego prezentu nie przebije i panna młoda nawet po trzecim rozwodzie będzie go pamiętać

dz

...

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
a może to :D

bardzo ciekawy, ładny i przydatny prezent

http://www.mydlandia.pl/p68-Penis-mydlo-dekoracyjne.htm

no i w sumie niedrogi

Też się na to natknęłam ostatnio szukając prezentu właśnie na panieński. :) Jeszcze nic nie kupiłam swojej przyszłej bratowej, ale może skorzystam z Waszych rad. Zastanawiam się teżnad tortem:

http://www.agrafis.com/images/adult_cakes/adult_060805_1.gif

no ładnie!....

ja to wiem co się na tych wieczorach panieńskich wyrabia!... :D

taki filmik oglądałem, autentyczny, żadna fabuła... taki młody "wodziryj" chodzi między stolikami i bitą śmietaną w sprayu sobie ten tego :oops: ... dekoruje niczym ptysia...

i tym kobietom podtyka do degustacji tę śmietanę! :wink:

A jakie one wszystkie n apoczątku speszone, ah... ale potem jakie zadowolone, jak wesoło, :lol: hmm.. jaka pyszna zabawa!...

A te chłopiny ućciwe siedzą w barze, piwko sączą delikatnie, do barmanki nawet nie mrugną, tacy są jolalni i wierni, a co...

najlepszy prezent to:

- ściereczka antystatyczna, wielokrotnego użytku, antyalergiczna

- delikatny płyn do mycia naczyń poj. 1 L. z aloesem

- "Poradnik Babci Jadzi, czyli 100 sposobów na tłuste plamy i inne kataklizmy"

- lecznicza, samomasująca poduszka pod głowę - skutecznie usuwa bóle głowy i inne migreny, i zapobiega najczęstszym małżeńskim nieporozumieniom

- eksternistyczny kurs masażu egzotycznego i tańca przy rurce z kremem na kasetach VHS

- roczna prenumerata jakiegokolwiek mądrego pisma kobiecego, w którym ukazują się cykle artykułów pt.: "Jak uszczęśliwić swojego ukochanego"

przecież jakiś pożytek powinien być z prezentu, nie?...

no ładnie!....

ja to wiem co się na tych wieczorach panieńskich wyrabia!... :D

taki filmik oglądałem, autentyczny, żadna fabuła... taki młody "wodziryj" chodzi między stolikami i bitą śmietaną w sprayu sobie ten tego :oops: ... dekoruje niczym ptysia...

i tym kobietom podtyka do degustacji tę śmietanę! :wink:

A jakie one wszystkie n apoczątku speszone, ah... ale potem jakie zadowolone, jak wesoło, :lol: hmm.. jaka pyszna zabawa!...

A te chłopiny ućciwe siedzą w barze, piwko sączą delikatnie, do barmanki nawet nie mrugną, tacy są jolalni i wierni, a co...

najlepszy prezent to:

- ściereczka antystatyczna, wielokrotnego użytku, antyalergiczna

- delikatny płyn do mycia naczyń poj. 1 L. z aloesem

- "Poradnik Babci Jadzi, czyli 100 sposobów na tłuste plamy i inne kataklizmy"

- lecznicza, samomasująca poduszka pod głowę - skutecznie usuwa bóle głowy i inne migreny, i zapobiega najczęstszym małżeńskim nieporozumieniom

- eksternistyczny kurs masażu egzotycznego i tańca przy rurce z kremem na kasetach VHS

- roczna prenumerata jakiegokolwiek mądrego pisma kobiecego, w którym ukazują się cykle artykułów pt.: "Jak uszczęśliwić swojego ukochanego"

przecież jakiś pożytek powinien być z prezentu, nie?...

:lol: :lol: :lol:

Katerhasser co Ty za filmy oglądasz, hę? :wink: :lol:

faktycznie - fabuła żadna :lol:

Ale prezenty... ekstra! Brawo !! [tak naprawdę NIEZBĘDNY chyba cały zestaw, nie? :roll: :wink: ]

dz :D