smutna lidka 09.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 oczywiście bielizna, ale co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 09.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wałek do wybijania przyszłemu meżowi głupot z głowy:-)Jakies dobre kropelki na uspokojenie- koniak, whiskey w zaleznosci od preferencji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ostatnio jak byłam na wieczorze panieńskim to siostra dostała prawie od wszystkich dziewczyn bielizne a od jednej dostała taką"erotyczną damską gre" ,nie pamiętam tytułu więc nie wiem jak ją mam nazwać,niby taka smieszna ta gra była ,ale jaki z tego w sumie w pzyszłości pozytek,będzie mogła sobie tylko z męzem pograć a pożytek z bielizny to już zupełnie co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 09.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oprócz bielizny nie tylko na prezent grupowy:- alkohol (np. dobre wino), - karnety (kilka wejść) np. na solarium lub basen jeśli korzysta- coś z sex shopu- kosmetyki, - biżuterię,- książkę o tematyce damsko męskiej i nie tylko,- zamówić masażystę, - kupić kwiaty np. doniczkowe albo kubki do kawy lub herbaty- apaszka- płyty CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 09.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jadalne majtki - to podobno hicior czekoladki lub makaron w odpowiednim ksztalcie wibrujaca gabka w ksztalcie truskawki lub innym- to kupilysmy ostatnio i wiele innych do dostania w sex-shopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2005 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Na wieczor panienski powinno sie zamowic ..ehmm ..mlody ma byc , przystojny , w majtkach z uzda (kolega tak mowi , to ja tylko powtarzam) i jak bedzie sobie ruszal dupka , to trzeba mu banknoty wkladac w te majtki, ot co? kiedys , za dawnych czasow nie bylo wieczorow panienskich no przynajmniej ja nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 10.09.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Na wieczor panienski powinno sie zamowic ..ehmm ..mlody ma byc , przystojny , w majtkach z uzda (kolega tak mowi , to ja tylko powtarzam) i jak bedzie sobie ruszal dupka , to trzeba mu banknoty wkladac w te majtki, ot co? kiedys , za dawnych czasow nie bylo wieczorow panienskich no przynajmniej ja nie mialam zamówiony, zamówiony, ale nie wiem czy przystojny, bo to nie była moja działka prezenty kupione dzieki za wszystkie rady :* ale mam z Wami ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.09.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 oczywiście bielizna, ale co jeszcze? 1. książka "Kuchnia Polska" 2. książka "Kuchnia Latynoska" ad1 aby bylo sycie ad2 z odrobinką pikanterii poznanie sztuki gotowania to podstawa u każdej panny spytajcie Knorra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 nie wytrzymam Modi , tak mi zaimponowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 20.09.2005 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 oczywiście bielizna, ale co jeszcze? 1. książka "Kuchnia Polska" 2. książka "Kuchnia Latynoska" ad1 aby bylo sycie ad2 z odrobinką pikanterii poznanie sztuki gotowania to podstawa u każdej panny spytajcie Knorra ... żarty żartami, ale masz rację!! zobacz, jak zestawimy ad. 1 i ad. 2 z p... i moim ukochanym m..., to powstanie taki prezent, że będzie można o nim prace doktorską z socjologii pisać a jak doktorant bedzie leniwy to nic, bo wystarczy do tej paczki zajrzec i już wszystko o współczesnej kobiecie wiadomo [albo prawie wszytsko ] to genialne nie mówiąc juz o tym, że nikt takiego prezentu nie przebije i panna młoda nawet po trzecim rozwodzie będzie go pamiętać dz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kamasutre !! koniecznie ....jak sie wychodzi za mąż to rączki trza miec sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 04.10.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 a może to bardzo ciekawy, ładny i przydatny prezent http://www.mydlandia.pl/p68-Penis-mydlo-dekoracyjne.htm no i w sumie niedrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iws 26.10.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a może to bardzo ciekawy, ładny i przydatny prezent http://www.mydlandia.pl/p68-Penis-mydlo-dekoracyjne.htm no i w sumie niedrogi Też się na to natknęłam ostatnio szukając prezentu właśnie na panieński. Jeszcze nic nie kupiłam swojej przyszłej bratowej, ale może skorzystam z Waszych rad. Zastanawiam się teżnad tortem: http://www.agrafis.com/images/adult_cakes/adult_060805_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 28.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 no ładnie!.... ja to wiem co się na tych wieczorach panieńskich wyrabia!... taki filmik oglądałem, autentyczny, żadna fabuła... taki młody "wodziryj" chodzi między stolikami i bitą śmietaną w sprayu sobie ten tego ... dekoruje niczym ptysia... i tym kobietom podtyka do degustacji tę śmietanę! A jakie one wszystkie n apoczątku speszone, ah... ale potem jakie zadowolone, jak wesoło, hmm.. jaka pyszna zabawa!... A te chłopiny ućciwe siedzą w barze, piwko sączą delikatnie, do barmanki nawet nie mrugną, tacy są jolalni i wierni, a co... najlepszy prezent to: - ściereczka antystatyczna, wielokrotnego użytku, antyalergiczna - delikatny płyn do mycia naczyń poj. 1 L. z aloesem - "Poradnik Babci Jadzi, czyli 100 sposobów na tłuste plamy i inne kataklizmy" - lecznicza, samomasująca poduszka pod głowę - skutecznie usuwa bóle głowy i inne migreny, i zapobiega najczęstszym małżeńskim nieporozumieniom - eksternistyczny kurs masażu egzotycznego i tańca przy rurce z kremem na kasetach VHS - roczna prenumerata jakiegokolwiek mądrego pisma kobiecego, w którym ukazują się cykle artykułów pt.: "Jak uszczęśliwić swojego ukochanego" przecież jakiś pożytek powinien być z prezentu, nie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 30.10.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 a może to bardzo ciekawy, ładny i przydatny prezent http://www.mydlandia.pl/p68-Penis-mydlo-dekoracyjne.htm no i w sumie niedrogi a jak użyje niezgodnie z przeznaczeniem, a zgodnie z wyglądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.10.2005 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 no ładnie!.... ja to wiem co się na tych wieczorach panieńskich wyrabia!... taki filmik oglądałem, autentyczny, żadna fabuła... taki młody "wodziryj" chodzi między stolikami i bitą śmietaną w sprayu sobie ten tego ... dekoruje niczym ptysia... i tym kobietom podtyka do degustacji tę śmietanę! A jakie one wszystkie n apoczątku speszone, ah... ale potem jakie zadowolone, jak wesoło, hmm.. jaka pyszna zabawa!... A te chłopiny ućciwe siedzą w barze, piwko sączą delikatnie, do barmanki nawet nie mrugną, tacy są jolalni i wierni, a co... najlepszy prezent to: - ściereczka antystatyczna, wielokrotnego użytku, antyalergiczna - delikatny płyn do mycia naczyń poj. 1 L. z aloesem - "Poradnik Babci Jadzi, czyli 100 sposobów na tłuste plamy i inne kataklizmy" - lecznicza, samomasująca poduszka pod głowę - skutecznie usuwa bóle głowy i inne migreny, i zapobiega najczęstszym małżeńskim nieporozumieniom - eksternistyczny kurs masażu egzotycznego i tańca przy rurce z kremem na kasetach VHS - roczna prenumerata jakiegokolwiek mądrego pisma kobiecego, w którym ukazują się cykle artykułów pt.: "Jak uszczęśliwić swojego ukochanego" przecież jakiś pożytek powinien być z prezentu, nie?... Katerhasser co Ty za filmy oglądasz, hę? faktycznie - fabuła żadna Ale prezenty... ekstra! Brawo !! [tak naprawdę NIEZBĘDNY chyba cały zestaw, nie? ] dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 31.10.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 jeszcze pas cnoty na fistaszka, zamykany na kłódeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 31.10.2005 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 najlepsza ta ściereczka co o niej pomyślę to pękam ze śmiechu dzięki Katerhasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts