Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lodówka - szafa

anazet

Recommended Posts

SEMIR

Właśnie poszłam do kuchni zobaczyć ile tak na prawdę taki "oścież"zjmuje miejsca- i nie chcę Cię martwić, ale wyszło mi 150cm :-?

a moj samsung też ma 90cm szerokości.Ja mam lodówkę we wnęce , a drzwi jakby na zewnątrz czyli muszą wystawać poza obręb wnęki.

Przepraszam,że tak mieszam, ale ja miałam trochę przejść z przeróbkami i żałuje,że nikt mnie wcześniej nie uświadomił.

Pozdrawiam.

dzięki za oświecenie no to trza bedzie kupić mniejszą

tzn.jesli dobrze zrozumiałem to drzwi muszą miec 150 cm miejsca na to żeby można wyjąć ramkę czy inne ustrojstwa z lodówki?

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jest dokładnie jak myślisz.Aby wyciagnąć kosz czy półkę musisz te drzwi,że tak powiem rozwalić :wink: na całego.Przy lekko rozwartych produkty do jadła wyciągniesz i wyć z głodu nie będziesz, ale do mycia niestety.Może są juz takie modele,że da się inaczej.Nie chciałabym wprowadzać Cię w błąd.

Życzę udanych decyzji, pozdrawiam.

• 1 year później...

Witajcie,

temat lodówki mam juz zamknięty :)

oto nasz wybór:

http://www.euro.com.pl/lodowki/sharp-sj-f74pssl.bhtml?from=td

Lodówka niesamowicie pojemna!

"Troszkę" droga (śmieje sie , że sie SHARPnęliśmy) ale w pierwotnym planie mielismy zamiar kupic i lodówkę i zamrażarkę wiec po zsumowaniu kosztów wolałam zainwestować tylko w 1 sprzęt.

Jeśli mogę coś doradzić to na pewno nie kupowałabym "side by side" ze względu na brak miejsca zarówno w lodowce jak i w zamrażalniku.

pozdrawiam

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 9 months później...

lodówki fantastyczne ,ale baaardzo drogie - przynajmniej dla mnie i dosyć duże. trzeba mieć sporo miejsca w kuchni żeby sobie coś takiego wstawić :-)

Przeglądałem kiedyś oferty sklepów internetowych i co chwilę zatrzymywałem się na kolejnych lodówkach - fantastyczne!

ta lg u góry też fajna :-)