goga 09.09.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chciałabym kupić takie rolety, ale wszystkie które widziałam opuszczało się za taka listwę na dolnej krawędzi i to dla mnie jest problem, ponieważ mam okna zamontowane dość wysoko i sięgam mniej więcej do ich połowy. Czy znacie jakiegoś producenta który to przewidział?W sklepie proponowali mi również żaluzje do okien dachowych, ale nie wiem jak się to sprawdza w praktyce. Może ktoś takie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.11.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Mogę ci zaproponować plisy które będą posiadały przedłużkę czyli patyk do sterowania na wysokości.Mam takie rónież w swojej ofercie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts