lucky_tommy 09.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 witam mam mozliwosc bardzo taniego kupienia plyty ceramicznej siemensa jest ona podlaczana do piekarnika przez kostke.Piekarniki siemensa sa drogie czy ktos wie czy uda mi sie podlaczyc ja do piekarnika BOSH lub innej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 09.09.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 mysle ze tak, choc nie wiem czy bezposrednio aby sie upewnic zajrzyj na http://www.elektroda.pl i tam zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 12.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Przecież BOSH i SIEMENS, to dokładnie to samo, produkowane w tej samej firmie. Inny jest tylko w założeniu firmy odbiorca docelowy. Miałem jedni i drugie, różnic żadnych pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts