minuszka 09.09.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ponieważ forum słuzy głownie temu, żeby dzielić sie swoimi dobrymi i złymi doświadczeniami, więc ja ze swoją dwuletnią "przygodą w budowaniu" mogę polecić z czystym sumieniem drugą - niestety chyba ostatnią ekipę, która robiła u mnie w domu kuchnię (meble) i będzie robić garderobę. Jeśli ktoś chce namiary to prosze pisac na priv. Jednak chcę zaznaczyć, że ostateczna decyzja czy tego gościa się weźmie czy nie - należy do forumowicza (żeby nie było, że robię im reklamę). Niestety nie prześle na razie zdjęć, bo nie mam w domu stałego łącza (korzystam z kawiarenki internetowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka9 15.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ponieważ forum słuzy głownie temu, żeby dzielić sie swoimi dobrymi i złymi doświadczeniami, więc ja ze swoją dwuletnią "przygodą w budowaniu" mogę polecić z czystym sumieniem drugą - niestety chyba ostatnią ekipę, która robiła u mnie w domu kuchnię i będzie robić garderobę. Jeśli ktoś chce namiary to prosze pisac na priv. Jednak chcę zaznaczyć, że ostateczna decyzja czy tego gościa się weźmie czy nie - należy do forumowicza (żeby nie było, że robię im reklamę). Niestety nie prześle na razie zdjęć, bo nie mam w domu stałego łącza (korzystam z kawiarenki internetowej). Byłabym bardzo wdzięczna gdybys mogła podac mi kontakt na te ekipke bo nie mam nikogo do remontu kuchni. potrzebuję specjalisty od gipsów i płytek. Patka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 16.09.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Chodziło mi o meble kuchenne, może źle to sprecyzowałam. Oni zajmuja wykonywaniem mebli do kuchni i garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Jestem zainteresowana kontaktem.dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts