wcich 09.09.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czy jest jakiś sposób na wykorzystanie pieniędzy z Kasy mieszkaniowej przez okres dłuższy niż w danym roku w którym zakończyło się oszczędzanie. Chodzi o to że aby dostać zwrot z podatku w ostatnim roku znacznie nadpłaciłem korzystając z pożyczanych pieniędzy. Pożyczone pieniążki po zakończeniu oszczędzania oddałem i teraz nie mam za bardzo środków aby dokonać zakupów w tym roku. Czy jest jakiś sposób aby uniknąć zwrotu otrzymanej ulgi Fiskusowi. Nadmieniam że w przyszłym roku byłbym w stanie wykonać takie zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 09.09.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wziąć kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcich 09.09.2005 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wziąć kredyt? To jest oczywiste!!! Mnie chodzi o inne rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcich 12.09.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Słyszałem coś o możliwości przepisania na członka rodziny - ale czy to prawda i jak to zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcich 12.09.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Słyszałem coś o możliwości przepisania na członka rodziny - ale czy to prawda i jak to zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Słyszałem coś o możliwości przepisania na członka rodziny - ale czy to prawda i jak to zrobić??? Tak to prawda. Można pieniądze z KM przeznaczyć na dowolny cel i nie zwracać ulgi. Jest luka w przepisach - trzeba przepisać rachunek na członka rodziny. O tym jak to zrobić było kiedyś dokładnie napisane w Gazecie Prawnej (proponuje poszukać w jej internetowym archiwum). O ile dobrze pamiętam, to było chyba też o tym na stronach KM Pekao w dziale "pytania i odpowiedzi" pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts