minuszka 09.09.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niestety z przykrością, ale muszę. Wybrałam w moim życiu ważną rolę - mama. Już za dwa miesiące (mam nadzieję szczęśliwie) zostanę mamą dzidziusia, więc odstawiam Forum na dalszy tor. Serdecznie dziękuję wszystkim za rady i porady. Z wielu skorzystałam. Naprawdę forum działa jak narkotyk. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Gratulacje i powodzenia. Niech maleństwo zdrowe będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 09.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 oj zacznie Cisię zabawa, ale jaksię takie małe przytuli to się wszystko zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 09.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Niestety z przykrością, ale muszę. Wybrałam w moim życiu ważną rolę - mama. Już za dwa miesiące (mam nadzieję szczęśliwie) zostanę mamą dzidziusia, więc odstawiam Forum na dalszy tor. Serdecznie dziękuję wszystkim za rady i porady. Z wielu skorzystałam. Naprawdę forum działa jak narkotyk. Pozdrawiam wszystkich Znam mamy, które żegnały się z forum na kilka dni parę godzin przed porodem. Co ja plotę. Nie zdążyły się pożegnać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Gratulacje! Ale mimo wszystko nie zapominaj o nas i odezwij się od czasu do czasu. Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 11.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 gratulacje!! oj, wydaje nam się, ze teraz częściej bedziesz zaglądać na inne forum... swoją drogą my dzielimy czas.... spoglądamy też na http://www.dziecko-info.com/forum/, a przecież jesteśmy i tu!!!nasz synus ma 5 miesięcy(jutro)pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 11.09.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 gratulacje i powodzenia aha i zapraszam na http://www.mamydzieci.pl nasza córeczka w piątek kończy 9 miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 12.09.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nasze Szczere Gratulację! i powodzenia w chyba zmienionym już życiu no może nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 16.09.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Dzieki serdeczne Januszs chyba jest dobrą wróżką. Póki jeszcze mogę jakoś się "doturlać" do komputerka, to jednak tęskniąco zerkam na stronę muratora i czytam Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 teraz to najlepsza pora na forum Od innych zajęć zawsze się możesz zwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts