acca5 09.09.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Gdzie w rejonie wielkopolski znajde najblizszego producenta silki- przeszukałam google i nie moge znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 09.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Oj leniuszku ----- ----- SILKA--------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.09.2005 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Chodzi mi o producentow a nie dystrybutorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 09.09.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 http://www.profil.pila.pl/przysieczyn.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Kiepsko szukałeś. Jest strona stowarzyszenia producentów cegły silikatowej. Tam są .wszyscy Stonę tę podawałem kiedyś na forum.Poszukać, poszukać... Poza tym nie bierz najbliższego producenta, ale po pierwsze dobrego (głównie tolerancja bloczków). A ci wożą czasem za tę samą cenę przez pół Polski. Dobry materiał to z Ludyni k/Koniecpola. W Warszawie potrafią być tańsi niż Silka lokalna. A też b. dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 http://www.grupasilikaty.pl/http://www.ludynia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.09.2005 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 10.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ja brałem z Ludynii. Jakościowo do bloczków nie mam zastrzeżeń (brałem BS-180). Było tylko trochę problemów logistycznych (spóźnione dostawy, wysyłali po jednym transporcie, a ja chciałem wysztkie naraz aby tylko raz wynająć dźwig, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.09.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Dzięki wszystkim, u mnie w lokalnych hurtowniach jest drogo, więc chcę sie przynajmniej zorientowac czy może byloby taniej u producentów,ale muszę wziąc pod uwagę też transport. Ewentualnie sprawdzęjeszcze dalszych dystrybutorów- może będą lepsi od lokalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Najpopularniejsza jest żabinka z Żabinka, czyli na południe od Poznania zaraz za Mosiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts