Marcin Nocun 06.12.2002 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2002 Na forum zaglądam od czasu do czasu, - jest to dla mnie ogromna kopalnia wiedz płynąca z doświadczeń innych. Przeglądam je w domu i dlatego staram się ograniczyć czas korzystania z internetu (bo w trakcie budowy domu trzeba wszędzie ciąć wydatki) Dotychczas było fajnie – przeglądałem parę interesujących mnie tematów, wyłączałem internet i spokojnie czytałem wypowiedzi. Teraz się zmieniło (albo popsuł mi się komputer) nie mogę przeglądać stron forum w trybie ofline, Dlaczego????? Fakt ten mnie trochę zdenerwował. Teraz jest mi niewygodnie.Do redakcji – czy jest możliwość powrotu..............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Nocun 09.01.2003 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Miesiąc zlecial i doczekałem się ciekawych wypowiedzi...ha, haDzięki. Ale jakoś z tym da się budować ...to znaczy żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 10.01.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Wydaje mi się, że takie pytanie powinienś zadać Redakcji. Ja przeglądam forum w trybie on line. Ale jest taka możliwość gdy dodajesz jakąś stronę do Ulubionych powinieneś zaznaczyć pole udostępniej w trybie of line. Może to pomoże.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.01.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 http://fabrika.pl/bb działa wg mnie lepiej od http://www.forum.murator.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Nocun 14.01.2003 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Dzięki bardzo za pomoc.!!Wybrałem opcję od Frankai.Teraz mogę trochę oszczędniej poczytać. !Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts