malgosimi 09.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jak to się może sprawować? Cyz to jest ,,wyrzeźbiony" granit, czy raczej płyta z corianu czy czegoś takiegohttp://img333.imageshack.us/img333/3475/twistamb4b0cp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.09.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Do kuchni bez sensu. No chyba, że nie gotujesz, ew. filizaneczki po kawce. Ostatnio corka skorzystala z takiego urządzenia w pewnej eleganckiej damskiej toalecie aby umyć ręce. Cała się pochlapała (i podłoga też). Aha - córka ma 21 lat i umie umyć ręce.Wygląd bajerancki - całkiem niepraktyczny wynalazek. Pozdrowienia - Cpt_Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Nie chcialabym takiego zlewu , bo mi sie nie podoba . Pasuje jeszcze do niego tara i takie reczne pranie Malgosiu , taki zlew to rzecz gustu , jesli o urode chodzi , praktyczny napewno nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 10.09.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 uch, a jakoś tak mi wyglądał ma właśnie praktyczny (i tak nei zmywam metodą zalej, nalej płynu, myj, wypłucz - błeee) - bo nei ma nniewykorzsyanych rogów i w ogóle ale faktycznie musi chlapać jak diabli! dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Po obiadku się tu raczej nie pozmywa, np. dlatego, że jest bardzo niewielka odległość między wylewką kranu a spodem "zlewu" - nie zmieści się jakiś duży garnek. Chlapanie - samo się nasuwa. No i wspomniane przez Ciebie rogi - wszystkie zlewy, jakie widziałam, mają zaokrąglone rogi, żeby można było je łatwo umyć. Nie wyobrażam sobie mycia tych kątów prostych. W ogóle mi się nie podoba. Nad "design" przedkładam wartości użytkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A czy to nie jest czasem umywalka do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.09.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jest, ale autorce chodziło o to, czy ktos ma coś takiego W KUCHNI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 12.09.2005 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 macie w 100% rację! i oczywiscie akurat tona zdjeciu, to umywalka lazienkowa.Ale widzialam cos podobnego w projekcie troya adamsa i nei powiem, spodobalo mi sie w pierwszej chwili http://www.troyadamsdesign.com/FusionK.html http://www.troyadamsdesign.com/images_all/images_fusionK/FusionK_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts