facio 09.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Moja Żona w dniu dzisiejszym dokonała rzeczy niebywałej. Zdała za pierwszym podejściem egzamin na prawko. Jestem z niej dumny A jak Wam szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Za pierwszym razem ...całkiem mile wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.09.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 He, he Jak to za którym?? Za pierwszym Pozdrowionka dla nocnych marków i kierowców płci obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 10.09.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Może lepiej z tego postu zrobiś sondę i umieścić w innym dziale.Ja zdałem za 3 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.09.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ja też za pierwszym i to dwa razy....... raz u nas, a raz w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 A ja jestem cielę malowane Zdałam egzamin teoretyczny i... nie poszłam na praktyczny, bo akurat w dniu egzaminu miałam sie stawić w nowej pracy. I... prawka nie mam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.09.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 ja zdałam za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ja zdawałam... no, dość dawno temu i zdałam za drugim razem dopiero, bo egzamin praktyczny na placu manewrowym zorganizowali po ciemku, bez żadnego oświetlenia, jak podniosły się głosy protestu, to powiedzieli nam, zebyśmy podczas manewru cofania, na przykład, oświetlali sobie pachołki migaczami!!! Byłam wtedy smarkata i nie awanturowałam się, oczywiście jazdy po mieście nawet nie powąchałam. Ktoś jednak wniósł skargę i drugi egzamin odbył się na oświetlonym placu. I jakoś poszło. W ogóle sam kurs miałam bardzo oryginalny, bo jazdy kursowe polegały na wożeniu instuktorów do knajpy pod miastem, czekaniu, aż "zatankują" i odwożeniu ich w stanie wskazującym... z powrotem do miasta. Po drodze czasem się ocknął jeden z drugim i polecił wykonać manewr cofania do bramy lub zawracania. To był dopiero poligon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Za drugim. Ale należało mi się. Cały kurs placyk robiłam bez zarzutu, a koleżanki miały ciągły problem z "zatoczką" (parkowaniem równoległym?) i wszystkie na tym oblewały. Więc ja nie mogłam się nadziwić - jak można oblać na zatoczce? No i oblałam - na zatoczce oczywiscie Należało mi sie - trochę pokory Fuńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 10.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Zdawalam calkiem niedawno - w lipcu. Zaliczylam za pierwszym razem. I tak jak Funia nie moge sie nadziwic jak mozna nie zaliczyc koperty To najlatwiejsze parkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 10.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Za ... pierwszym razem jako całkiem smarkula (nieletnia, wtedy tak mozna było) - dokładnie 26 lat temu. 3 lata temu zdawała moja córka - oczom nie wierzyłam - za pierewszym razem. We wtorek, 8 wrzesnia, zdawał mój 18-letnie syn. W Łodzi, tym skorumpowanym mieście. Zdał ... za pierwszym razem. Ale instruktor był super, choc mój syn pierwszy raz siadł za kierownicą właśnie na kursie. A egzaminator był w porządku. może coś się zmieniło przed zmianami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 za drugim, pierwszy raz oblałem w Jeleniej Górze Egzaminator przed skrzyżowaniem powiedział " o kurcze, mieliśmy skręcić w prawo" a ja OK i kierunkowskaz, zmiana pasa i niestety to już była ciągła linia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Egzaminator przed skrzyżowaniem powiedział " o kurcze, mieliśmy skręcić w prawo" a ja OK i kierunkowskaz, zmiana pasa i niestety to już była ciągła linia chyba Cie podpuscil ja zdawalam baaardzo dawno , za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Egzaminator przed skrzyżowaniem powiedział " o kurcze, mieliśmy skręcić w prawo" a ja OK i kierunkowskaz, zmiana pasa i niestety to już była ciągła linia chyba Cie podpuscil ja zdawalam baaardzo dawno , za pierwszym razem też dawno to było..........1980r Instruktor próbował interweniować, mówił " przecież pan go zrobił w ..#$%$@#" Odpowiedział " udało mi się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 10.09.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 No, no, same orły łącznie ze mną ,za pierwszym razem- 23 lata temu. Bardzo miło to wspominam, ale teraz chyba miałabym duże problemy pomimo tego, że cały czas jestem "prowadząca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 10.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Dwa za pierwszym i trzeci też za pierwszym. ABC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 10.09.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Za pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 za 9 Bza 6 C jezdziłem Starem 11 z naczepami i co?? jestem zawodowym kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.09.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 hmmmm.... Za pierwszym?Jakoś tak było ale dawno dawno temu , za górami , za lasami....eeee to nie ta bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 za pierwszym. Tak jak Jamles w Jeleniej Górze. Egzaminator też chciał mnie zrobić w konia, ale mu sie nie udalo. Na 50-ciu kursantów zdało 15-stu. zdawałam na polonezie, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts