mackre 10.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Kasa sie skurczyła niemiłosiernie. Liczyłem że wydam mniej a tu d... jak czytam wszystkie posty na temat okien to myśle sobie ,że chyba musiałbym wykupic bilet i pojechac PKsem do jareko albo do starego po prywatną poradę. Nie mam pojęcia o tym który profil dobry, który zły,jakie okucia co zrobic żeby okna PCV oczywiscie i białe oczywiście nie powyginały sie na słońcu. Jednym słowem mówiąc jestem najlepszym klientem dla takich firm. Można mi wcisnąc byle g... Prosze więc o info jesli jeszcze sie wam nie znudziło co jest w miare dobre z niskiej półki cenowej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 wyluzuj )))) ja za swoimi w 91 roku chodzilem prawie rok )))) a i tak mnie z lekka nabili w butelke ((( Teraz jestem madralinski i nie dalbym sie Spoko- cos tutaj wszyscy poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 10.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Właśnie "przed chwilą" panowie skończyli mocować okna w moim domku.Przeczytałam chyba wszystko - od deski do deski, głównie posty i porady jareko (dzięki wielkie i ukłony dla Ciebie jareko). Od razu na wstępie zażyczyłam sobie wszystko "to" o czym pisał jareko na swojej stronie i w postach. Panowie zrobili dokładnie jak chciałam, bez komentarzy. Jestem zadowolona (przynajmniej na razie).A okna są z fabryki DAKO. Za 11 okien ( w tym : 5 szt. 120*150, 1 szt. 270*230, 2 szt. 120*230 + trzy mniejsze) zapłaciłam 10 340 zł - z montażem). Okna PCV 5 komorowe, w kolorze orzech, barwione w masie, szyby Press Glass, z jakąś "ciepłą" ramką. Gwarancja - 8 lat.Wydaje się że solidnie zamocowali, latałam za nimi z poziomicą w ręku, palcem sprawdzałam każdą "kreskę i krpkę" na szybach. Nic nie znalazłam. Jutro jeszcze powtórzę oględziny. Mam nadzieję, że będzie dobrze.W moim mieście cenowo - DAKO było porównywalne z innymi, w dodtaku nie robili problemu z poprzeczkami w dzrwiach balkonowych (gwarancja), do tego - w tej cenie wydębiłam jeszcze moskitierę (ok. 90 zł/m2).Jeszcze raz ogromne dzięki wszystkim za informacje n.t. okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 10.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Właśnie "przed chwilą" panowie skończyli mocować okna w moim domku.Przeczytałam chyba wszystko - od deski do deski, głównie posty i porady jareko (dzięki wielkie i ukłony dla Ciebie jareko). Od razu na wstępie zażyczyłam sobie wszystko "to" o czym pisał jareko na swojej stronie i w postach. Panowie zrobili dokładnie jak chciałam, bez komentarzy. Jestem zadowolona (przynajmniej na razie).A okna są z fabryki DAKO. Za 11 okien ( w tym : 5 szt. 120*150, 1 szt. 270*230, 2 szt. 120*230 + trzy mniejsze) zapłaciłam 10 340 zł - z montażem). Okna PCV 5 komorowe, w kolorze orzech, barwione w masie, szyby Press Glass, z jakąś "ciepłą" ramką. Gwarancja - 8 lat.Wydaje się że solidnie zamocowali, latałam za nimi z poziomicą w ręku, palcem sprawdzałam każdą "kreskę i krpkę" na szybach. Nic nie znalazłam. Jutro jeszcze powtórzę oględziny. Mam nadzieję, że będzie dobrze.W moim mieście cenowo - DAKO było porównywalne z innymi, w dodtaku nie robili problemu z poprzeczkami w dzrwiach balkonowych (gwarancja), do tego - w tej cenie wydębiłam jeszcze moskitierę (ok. 90 zł/m2).Jeszcze raz ogromne dzięki wszystkim za informacje n.t. okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.09.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 :) :) zawsze do uslug :) wszak po to mnie Pchelek tu swego czasu sciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts