rf1978 11.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 witam wszystkichchciałbym wybudować ten domek, ma prostą bryłę i myślę że nie byłby drogi w budowie, w związku z tym mam pytanie: czy może ktoś z Was budował podobny i jakie są koszty jego budowy?,chodzi mi oczywiście o koszty "pod klucz" z wszystkimi mediami itp,nie chciałbym aby mi go budowała jedna firma,tylko raczej systemem gospodarczym: "górale" itp, pozdrawiam, link: http://www.z500.pl/index.php?projekt=12&widoki=1&lustro=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 11.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Maly domek prosta konstrukcja wiec i koszt mniejszy. Co do kosztu pod klucz to bywa róznie i nie da sie powiedziec ile bedzie Cie to kosztowalo bo wszystko zalezy od wyposazenia jakie bedziesz chcial w tym domku miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rf1978 11.09.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 dzieki za odpowiedź, nie potrzebuje jakiś luksusów, widzę że jesteśmy z tego samego województwa, ta mniej więcej mogłbyć rzucić orientacyjne koszty, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rf1978 11.09.2005 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 zapomniałem też o jednym: jakie rozwiązanie proponowalibycie jeśli chodzi o ogrzewanie takiego domku, chodzi przede wszystkim o koszty, ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 12.09.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 bardzo ładny skromny domek. Tylko jak dla mnie przydałoby sie poddasze ale jesli nie zamierzasz az tak w niego inwestowac to jest w sam raz. Jesli chodzi o koszta to w zaleznosci jaki zastosujesz materiał do budowy domu. Powiem ci, ze znajomy ma podobny ale z poddaszem to koszta wybudowania w stanie surowym zamknietym kosztowało ok. 120 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts