romka 11.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 dostałam dachówkę jak wyżej i stwierdziliśmy że nadaje się do reklamacji.dachówki są poobdzierane/kolor antracyt i widać każde zadrapanie/,parę gąsiorów ma wypryski.pan z koramika przyszedł,uznał reklamacjęi stwierdził że da farbę do pomalowania dekarzowi i wynagrodzenie za dodatkową pracę.pytanie czy taka domalowana dachówka /angoba/będzie miała takie same właściwości jak powłoka pomalowana w fabryce?zastanawiamy się też czy nie zmienić karpi€wki na inną firmę/ogłaszają się z 20% rabatem/tylko czy kolory będą te same???pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 11.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Na twoim miejscu ja bym poradzil Panu przedstawicielowi ze pomalowac dachówke to moge sobie w tedy kiedy to ja ja uszkodze na dachu lub bedzie jakes dociecie ktore bedzie widac i w tedy sobie pomaluje.Ale keidy kupuje nowa dachowke i nie jest to dachowka po jakies obnizce wynikajacej wlasnie z tychze braków to ma byc wszystko cacy a nie zeby byly jakies domalowania.Ciekawe czy u niego na dachu tez sobie tak domalowywal???W koncu ta dachowka nie kosztuje 20 zł a gdyby nawet i tyle kosztowala to skoro jest sprzedawana jako pelnowartosciowy towar to taki ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 11.09.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 czyli najlepiej żeby wymienić ,albo obniżyć cenę?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 11.09.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 czyli najlepiej żeby wymienić ,albo obniżyć cenę?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 12.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 czyli najlepiej żeby wymienić ,albo obniżyć cenę? pozdro Oczywiscie w koncu nie placilas za wybrakowamy towar wiec laski robic nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 12.09.2005 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 dzięki,tak zrobiępozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts