Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Odkurzacze Centralne firmy HUSKY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
  • 6 months później...
Chyba czas powoli przygotowywać się do nowego sezonu jeszcze nie dziś ale tak od Lutego zapraszam możliwość wykonania instalacji odkurzacza jak i też tylko sprzedaż materiałów instalacyjnych do samodzielnego montażu wraz ze zrobieniem projektu

Sonika, też przymierzam się w przyszłości do odkurzaczy Husky`ego i nawet mam już od nich wstępny projekt instalacji, przesłany w gustownej, czarnej teczce, wraz z płytą informacyjną CD :)

Ktoś w Krakowie wykonywał Ci montaż odkurzacza, a elementy kupowałaś u Niezłego?

Rozprowadzenie rur robił nam ktoś, po kim trzeba było się nieźle nagimnastykować żeby zamontować gniazda, bo te Husky'ego za nic nie chciały pasować.

Odkurzacz wraz z całym osprzętem kupiłam u Niezłego - polecam i pozdrawiam :D , a montaż wykonywał jeszcze ktoś inny.

Taka praca zbiorowa :wink: , ale efekt końcowy na szczęście na 5+ :D .

Chyba czas powoli przygotowywać się do nowego sezonu jeszcze nie dziś ale tak od Lutego zapraszam możliwość wykonania instalacji odkurzacza jak i też tylko sprzedaż materiałów instalacyjnych do samodzielnego montażu wraz ze zrobieniem projektu

Zdaje się że niezły przestał być aktualnie i na szcześcię hydraulikiem i teraz bedzie specem od odkurzaczy, niezły był u mnie hydraulikiem i to mniej więcej na ym polega, raz jest hyraulikiem, kiedy indziej naprawia rowery w Siemianowicach, i ijeszcze kiedy indziej próbuje wcisnąć naiwnym forumowiczom odkurzacze, na niczym się nie zna ale zanim naiwni się zorientują to zawsze trochę wyciągnie, cały niezły, tak się po prostu taka gnida przewija -po forum

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Mam nadzieję że reklamując konkurencję nikt tego wątku nie usunie Musze się pochwalić że w marcowym wydaniu Ładnego D. jest artykuł o odkurzaczach centralnych i są tam trzy zdjęcia instalacji którą ja robiłem ale jest też zdjęcie jednostki centralnej firmy Beam i są tam pewne błędy kto wie jakie

Konkurs z nagrodami !!

Prośba o wycenę systemu C.O. do projektu Sopran 3 z piwnicą (http://www.domywstylu.pl). Zaznaczam, że aktualnie chcemy kupić osprzęt a jednostkę za jakiś czas, jesteśmy przed tynkami i wylewkami więc chyba już na tym etapie powinno się myśleć o rurkach, gniazdkach. Mąż to majsterkowicz więc może uda mu się samemu to zainstalować. Możemy liczyć na pomoc... a jesteśmy z okolic Wrocławia czy to duża przeszkoda???

Mimo żadnego zainteresowania konkursem czas najwyższy na rozwiązanie Błędem jaki został popełniony przy montażu w/w jednostki jest to że wyrzut powietrza został zrobiony z krótkich kolan których używa się tylko do montażu płytek montażowych do gniazd Do wykonania instalacji używa się tylko kolan długich ze względu na bezpieczeństwo jak i opory przepływu

Co do nagrody to może będzie jakaś kumulacja :D