Hydraulik 14.12.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Właśnie córka sprawdziła poprawność wykonania instalacji centralnego odkurzacza wciągając skarpetę Odkurzacz działa a skarpeta do pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.12.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 19.12.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Właśnie córka sprawdziła poprawność wykonania instalacji centralnego odkurzacza wciągając skarpetę Odkurzacz działa a skarpeta do pralki SUPER!!! BEAM dał radę nawet skarpetce!!! (niezły dobrze wykonał instalacje, żadne zadziorki na rurkach nie pozostały - instalator GODNY POLECENIA) Pozdrawiam. Paweł.001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 19.12.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 SUPER!!! BEAM dał radę nawet skarpetce!!! (niezły dobrze wykonał instalacje, żadne zadziorki na rurkach nie pozostały - instalator GODNY POLECENIA) Pozdrawiam. Paweł.001 To nie była byle jaka skarpetka, tylko skarpeta Niezłego rozmiar 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 23.12.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Paweł dzięki to się nazywa pomoc jak post spadnie na drugą stronę to nawet konkurencja go podniesie Co do skarpetki to każda jednostka dała by radę nawet ta z Castoramy ale jak zauważyłeś nie w tym rzecz ważna jest prawidłowo wykonana instalacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 18.01.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 27.01.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Mój Beam po pół roku używania jest trochę zakurzony ściana też, Husky które montowałem u klientów nawet po jakimś dłuższym czasie zawsze jak świeżo wyjęty z kartonu, Skoro Beam to takie badziewie to dlaczego go zamontowałeś u siebie mimo, iż handlujesz husky'm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 27.01.2006 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Nigdy nie mówiłem i nie pisałem że Beam to badziewie Jest to dobra firma choć uważam że Husky to wyższa półka Beam-a zamontowałem sobie ponieważ w tamtych dawnych czasach takie jednostki instalowałem klientom więc zainstalowałem i sobie jestem z niego zadowolony ale montując jednostki firmy Husky widzę różnicę Jeszcze w ubiegłym roku jednostka centralna Husky była droższa od Beam-a o 1000 zł w tej chwili instaluję je ( Husky) w takiej cenie że nikt nie chce Beam-a tylko Husky ale jeśli ktoś chce Beam-a to proszę bardzo klient nasz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 30.01.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 dzięki Niezły, jestem zdecydowany zamontować sobie oc. tylko właśnie jakiej firmy? Zastanawiam się między Beamem [zawsze to szwedzki elektrolux] a huskym [droższe bodajże amerykańskie ]. Skoro twierdzisz że husky jest sporo lepszy to muszę to przemyśleć jeszcze raz, mam jeszcze sporo czasu tak więc luzik. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 04.02.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 W czym problem robisz instalację z rur uniwersalnych (białych) i później na etapie wykończeniówki montujesz osprzęt firmy która odpowiada Ci w tej właśnie chwili Możesz trafić na jakąś promocję Husky wystawił dla Owsiaka kompletną jednostkę za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 12.02.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niezły, mamy wreszcie zamontowane gniazda . Nie obyło się bez kucia ścian, ale najważniejsze jest to, że wszystko jest oryginalne, jednostka hula, a my możemy wreszcie odkurzać: Całość prezentuje się tak: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3327_348.ts1132658396000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3868_348.ts1139497458000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/3871_348.ts1139497632000.jpg Jeszcze raz dzięki serdeczne za szybką dostawę, a tych którzy się zastanawiają jaką jednostkę wybrać, gorąco namawiam na Husky. Wszystko jest bardzo dobrej jakości, bardzo starannie wykonane i będzie nam zapewne długo służyć - gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.04.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 WYgląda bardzo estetycznie Soniko. Ja mam pytanie do Niezłego, jak wypadają odkurzacze Husky w porównaniu z niemieckim Fawasem? Z racji pobliskości mojej budowy i firmy handlującej Fawasem, zainteresowałem się tym tematem. No ale nie jestem specem, więc speca zapytam pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 08.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Niezły, a czy jesteś w stanie napisać, ile kosztowałby orientacyjnie system do mojego domku (taki jak w linku) i na jakim etapie instaluje się rury? Nie chciałabym potem kuć ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.04.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Gerion Z tą marką spotkałem się jedynie na targach ale wygląda przyzwoicie kwestią jest tylko za ile możesz go mieć bo na stronie poza kilkoma wyrazami najlepszy i najnowocześniejszy w każdym zdaniu brak jakichkolwiek danych technicznych i danych o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 17.04.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Gerion Z tą marką spotkałem się jedynie na targach ale wygląda przyzwoicie kwestią jest tylko za ile możesz go mieć bo na stronie poza kilkoma wyrazami najlepszy i najnowocześniejszy w każdym zdaniu brak jakichkolwiek danych technicznych i danych o cenie Fakt, to jest niezłe A poważniej, to jednostki centralne do pow. około 200m2 oscylują w granicach 4-5 klocków. Sporo. Jak będe miał konkretną wycenę, to może dam info w tym wątku, tak gwoli informacjii, bo to przecież o odkurzaczach. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.04.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Chociaż Husky do tanich nie należy to jednostkę centralną bezrowkową (cyklon) możesz mieć sporo taniej ale to jeż na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 20.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Słuchajcie, pewnie niektórzy czytali mój temat "czy OC jest dla posiadacza psa z długim włosem". Mój Sławek zniechęcony słowem cyklon, które zazwyczaj występuje w odkurzaczach centralnych nie chciał słyszeć o tym urządzeniu w naszym domu. Ale tak się sprawy potoczyły, że to niezły wykonuje nam hydraulikę i przy okazji dał na przetestowanie model pokazowy Husky model Q air cyklon. Mamy go już tydzień i chciałabym się podzielić z Wami spostrzeżeniami na jego temat. Jednostka centralna wygląda faktycznie bardzo porządnie. Nawet Sławek to przyznał i stwierdził, że będzie na pewno trwały. Bardzo fajnie startuje z opóźnieniem i tak samo się wyłącza. Rury są czarne, ale o dziwo metalowe, czego nie widać tego na pierwszy rzut oka. Rączka jest bardzo masywna, a w niej guzik uruchamiający. Co do samego odkurzania to jest całkiem nieźle. W porównaniu z naszym poprzednim odkurzaczem workowym o mocy 1300watt jest o jakieś dwie klasy lepszy. Niestety mamy obecnie inny odkurzacz o mocy 2200watt i z tym Husky niestety nie może już konkurować. Odkurzaliśmy w jednym czasie oboma kurzakami i co jakiś czas się zamienialiśmy. Dla mnie Husky jest wystarczajacy. Ciągnie super. Dla Sławka niestety nie, ale to on częściej odkurza. Trzeba mieć też na uwadze, że w domu będzie więcej gniazdek, przez co siła ssania będzie jeszcze słabsza, ale dla mnie byłaby i tak wystaczająca. Mogłabym porównać ją do ssania odkurzacza tradycyjnego o mocy 1600/1800 watt, a może i więcej. Sławek zgodził się jednak zrobić instalację licząc, że za jakiś czas kupimy sobie poprostu model wyższy firmy Husky. Jego siła ssania jest 20% większa, ale cena sporo więcej. A może Husky wprowadzi jeszcze coś innego. I jeszcze jedno. W Husky nieczystości w pojemniku wprowadzane są w wir (tworzy się cyklon), zaletą tego rozwiązania jest to, że w miarę jego zapełniania nie słabnie ciąg tak jak w odkurzaczach workowych tradycyjnych, które im worek pełniejszy tym ciągnie słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 05.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właśnie otrzymałam wycenę na instalacje odkurzacza centralnego.Dziękuje i polecam usługi Pana Tomasza-niezłego.pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 15.06.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Mała charakterystyka rynku odkurzaczyhttp://www.instalator.pl/ABC/ABC_06_2006.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts