pontypendy 18.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Mogę prosić o wycenę na odkurzacz na adres [email protected]Dla domu wg tego projektu:http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 19.06.2006 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moba 12.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy mogę poprosić o wycenę instalacji centralnego odkurzaczahttp://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=756 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.01.2007 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chyba czas powoli przygotowywać się do nowego sezonu jeszcze nie dziś ale tak od Lutego zapraszam możliwość wykonania instalacji odkurzacza jak i też tylko sprzedaż materiałów instalacyjnych do samodzielnego montażu wraz ze zrobieniem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.01.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Sonika, też przymierzam się w przyszłości do odkurzaczy Husky`ego i nawet mam już od nich wstępny projekt instalacji, przesłany w gustownej, czarnej teczce, wraz z płytą informacyjną CD Ktoś w Krakowie wykonywał Ci montaż odkurzacza, a elementy kupowałaś u Niezłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Sonika, też przymierzam się w przyszłości do odkurzaczy Husky`ego i nawet mam już od nich wstępny projekt instalacji, przesłany w gustownej, czarnej teczce, wraz z płytą informacyjną CD Ktoś w Krakowie wykonywał Ci montaż odkurzacza, a elementy kupowałaś u Niezłego? Rozprowadzenie rur robił nam ktoś, po kim trzeba było się nieźle nagimnastykować żeby zamontować gniazda, bo te Husky'ego za nic nie chciały pasować. Odkurzacz wraz z całym osprzętem kupiłam u Niezłego - polecam i pozdrawiam , a montaż wykonywał jeszcze ktoś inny. Taka praca zbiorowa , ale efekt końcowy na szczęście na 5+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 20.01.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Chyba czas powoli przygotowywać się do nowego sezonu jeszcze nie dziś ale tak od Lutego zapraszam możliwość wykonania instalacji odkurzacza jak i też tylko sprzedaż materiałów instalacyjnych do samodzielnego montażu wraz ze zrobieniem projektu Zdaje się że niezły przestał być aktualnie i na szcześcię hydraulikiem i teraz bedzie specem od odkurzaczy, niezły był u mnie hydraulikiem i to mniej więcej na ym polega, raz jest hyraulikiem, kiedy indziej naprawia rowery w Siemianowicach, i ijeszcze kiedy indziej próbuje wcisnąć naiwnym forumowiczom odkurzacze, na niczym się nie zna ale zanim naiwni się zorientują to zawsze trochę wyciągnie, cały niezły, tak się po prostu taka gnida przewija -po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A może dlatego Polacy są cenieni zagranicą? Właśnie za wszechstronność? A za "gnidę", powinieneś gościa przeprosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 28.01.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 02.02.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 A rowerów nie naprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 02.02.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Potrzebna mi wycena systemu centralnego odkurzania do M08L. Jakie informacje są potrzebne do projektu?Kiedy najlepiej to montować - aktualnie mam stan surowy otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 02.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 NIEZŁY, jednak żyjesz, parę osób cię szuka, ja tylko chcę żebyś mi oddał pieniądze, dał gwarancję na piec (chyba że jest kradziony ?), wymienił grzejniki, wymienił rury na większą srednicę, jeżeli nie to idę do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 25.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 witam,wyslalam prosbe o wycene na mail'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 25.02.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 prosba spełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 01.03.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak mogą wyglądać instalacje odkurzacza centralnego i jednostki cntralne http://mendrycki.pl/index.php?page=galeria&galeria=odkurzacze+centralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.03.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 http://mendrycki.pl/galeria/image.php?photo=odkurzacze%20centralne% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 09.03.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam nadzieję że reklamując konkurencję nikt tego wątku nie usunie Musze się pochwalić że w marcowym wydaniu Ładnego D. jest artykuł o odkurzaczach centralnych i są tam trzy zdjęcia instalacji którą ja robiłem ale jest też zdjęcie jednostki centralnej firmy Beam i są tam pewne błędy kto wie jakie Konkurs z nagrodami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 1976 10.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Prośba o wycenę systemu C.O. do projektu Sopran 3 z piwnicą (http://www.domywstylu.pl). Zaznaczam, że aktualnie chcemy kupić osprzęt a jednostkę za jakiś czas, jesteśmy przed tynkami i wylewkami więc chyba już na tym etapie powinno się myśleć o rurkach, gniazdkach. Mąż to majsterkowicz więc może uda mu się samemu to zainstalować. Możemy liczyć na pomoc... a jesteśmy z okolic Wrocławia czy to duża przeszkoda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.03.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Jutro wyślę ofertę a jeśli jest kod pocztowy to i paczka z materiałem tez dojdzie Wracając do konkursu do wygrania jest separator do popiołu co prawda taki z supermarketu ale nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.03.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Mimo żadnego zainteresowania konkursem czas najwyższy na rozwiązanie Błędem jaki został popełniony przy montażu w/w jednostki jest to że wyrzut powietrza został zrobiony z krótkich kolan których używa się tylko do montażu płytek montażowych do gniazd Do wykonania instalacji używa się tylko kolan długich ze względu na bezpieczeństwo jak i opory przepływu Co do nagrody to może będzie jakaś kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts