Lolek70 23.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam, Prosiłbym o wycenę dla:1. hydrauliki (chciałbym mieć ogrzewanie podłogowe w kuchni, łazience na dole i na górze)2. centralnego odkurzacza Projekt: http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m434b8c4a91497 W przypadku dodatkowych pytań proszę o informację na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 24.03.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Po kilkudniowej przerwie dorwałem się do komputera i postaram się w ciągu dwóch dni nadrobić zaległości korespondencyjne Wycenę wyśle w ciągu kilku dwóch dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.05.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Od niedawna mam w swojej ofercie też odkurzacze firmy Beam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 07.05.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam, Prosiłbym o wycenę dla: 1. hydrauliki (chciałbym mieć ogrzewanie podłogowe w kuchni, łazience na dole i na górze) 2. centralnego odkurzacza Projekt: http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m434b8c4a91497 W przypadku dodatkowych pytań proszę o informację na priva. pozdrawiam Czy można prosić o tą wycenę? Póki co nic nie dostałem... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 13.05.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Lolek70 Lolek70 napisał: Witam, Prosiłbym o wycenę dla: 1. hydrauliki (chciałbym mieć ogrzewanie podłogowe w kuchni, łazience na dole i na górze) 2. centralnego odkurzacza Projekt: http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m434b8c4a91497 W przypadku dodatkowych pytań proszę o informację na priva. pozdrawiam Czy można prosić o tą wycenę? Póki co nic nie dostałem... pozdrawiam Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witaj niezły - ja też czekam na wycenę HUSKY - male do Ciebie poszły 12 lutego i potem 13 marca (wysłane rzuty i info, gdzie ewentualnie miałaby znajdować się jednostka centralna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.05.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Poproszę o wycenę jednostki centralnej + osprzętu do instalacji. Projekt Skrzat z muratora: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=330&IdKolekcji= Proszę też o informację czy byłaby możliwość zamówienia całości wraz z instalacją. Mieszkamy w Krakowie. Wiem, że to kawałek ale Kraków to Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 02.08.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 28.10.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam! Niezły, czy jeszcze zajmujesz się OC? Jeśli tak, to mozna je kupic u Ciebie wysyłkowo? Mam 4 gniazdka, 3 szufelki i od groma rur (jakieś 40m). Jaka byłaby cena tak dużej jednostki z rurą 7 metrową?pozdrmarcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Niezly , bardzo chcialabym sie z Toba rozliczyc "z odkurzacza " tak jak sie umawialismy. Czekam juz ponad miesiac . Prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 29.11.2007 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tak taki mam zawód i z tego się utrzymuję ale jestem sam ( nie mam ludzi do pracy )i dlatego są chwile gdy znikam na jakiś czas co zrobić czasami posadzkarze gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Tak taki mam zawód i z tego się utrzymuję ale jestem sam ( nie mam ludzi do pracy )i dlatego są chwile gdy znikam na jakiś czas co zrobić czasami posadzkarze goniąNie dziwie sie , ze masz problem z pracownikami jesli traktujesz ich tak jak mnie na przyklad. To co zrobiles bylo ponizej jakiegokolwiek poziomu. Nie zycze nikomu wspolpracy z toba .Moj problem ze zwrotem nadwyzki rur do odkurzacza to nic w porownaniu z tym , ze mozesz kogos zostawic z rozgrzebana instalacja hydrauliczna . Ciekawe co by taki inwesto powiedzial gdybys sie tak debilnie tlumaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts