kasiapro1 11.09.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 SZukam sprawdzonej ekipy do wykonania bramy z drewna poloczonej z kamieniem+poglebienie wjazdu do garazu.Kto robil u was,prosze mi polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ja mam drewnianą bramę, ale co to znaczy "połączoną z kamieniem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 11.09.2005 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Tzn,ze fundamenty tej bramy i slupki chce miec wykonane z jakiegos kamienia,oblozone.Drewno ma byc wypelnieniem.Daj namiary na tego co robil u Ciebie brame.Ja chyba musze znalesc kogos kto to postawi i wymuruje a reszte ten od bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Ale nie jestem pewna, że Tobie chodzi o taką bramę jaką ja mam.Jak sobie wyobrażasz swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 12.09.2005 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nie umiem wklejac zdjec,wiec sprobuje wyjasnic.Podmurowka i slupki maja byc szerokie,oblozone kamieniam a uzupelnienie srodka mialoby byc drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Przenieśli Cię . Nastąpiło nieporozumienie z mojej winy - myślałam, że szukasz bramy garażowej - sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts