Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna Vidok

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam okna Vidok, montowała mim firma lokalna. Okna to nie tylko okna, najważniejsza jest ekipa montująca.

Jakbym miała ofertę okien trzyszybowych w cenie 2, dowiedziałabym się opinii na temat montażu firmy z tymi oknami. Okna moga być super, ale jak ktoś ci zle zrobi montaż...

U mnie montowali spece z Vidoku - ekipa ze Strzyżowa - może okna nie najgorsze, ale montaż TRAGICZNY ! Poprawiali już 2 razy i dalej są przewiewy.

Jeśli mieszkasz w tym rejonie ODRADZAM VIDOK !

• 1 month później...

PILNE

Witam! Chciałam zamówić okna z firmy Vidok na terenie Radomia. Czytałam poprzednie komentarze i oceny tej firmy, które były różne w zależności od regionu zamieszkania. Głównie chodzi mi o jakoś wykonania montażu w Radomiu, czy system VIDOKLINE jest Państwa zdaniem dobry? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuje za opinię.

• 2 years później...
PILNE

Witam! Chciałam zamówić okna z firmy Vidok na terenie Radomia. Czytałam poprzednie komentarze i oceny tej firmy, które były różne w zależności od regionu zamieszkania. Głównie chodzi mi o jakoś wykonania montażu w Radomiu, czy system VIDOKLINE jest Państwa zdaniem dobry? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, z góry dziękuje za opinię.

Okna same w sobie ok ,problemy są w ekipach montujących.Moje okna i drzwi montowała ekipa z lublina z ul.lubartowskiej ostrzegam wszystkich ,takiej fuszerki ,niekompetencji nie spotkałem już dawno .Użeram się z nimi już rok ,każda poprawa nic nie daje ,okna krzywo zamontowane ,żle obsadzone ,a drzwi to już do scenariusza alternatywy 4.

• 7 months później...

Witam

tak jak wcześniej napisałaś, tak ja napiszę, że dla mnie to żałosna reklama żałosnej firmy (nie producenta Vidok, a jego dystrybutora)

Pozdrawiam

Myślisz ze pisali do siebie z jednego biurka? Czy może siedzieli w róznych pokojach?

oj tam oj tam Panowie dajcie im powalczyć :) wszak zima za pasem trzeba jakoś sobie radzić :)

pozdrawiam

tak jak wcześniej napisałaś, tak ja napiszę, że dla mnie to żałosna reklama żałosnej firmy (nie producenta Vidok, a jego dystrybutora)

Pozdrawiam

Żałosne są takie komentarze

Żadna reklama, normalna opinia cóż jak.się pisze źle to ok a jak dobrze to trzeba zbesztac ?

Na takie opinię szkoda czasu. A miałam.to forum za całkiem ok

Trzeba umieć czytać pisałam że okna vidoku mam od lat a w lublinie to tylko oni mają więc i o nich pisałam.

Witam

Żałosne są takie komentarze

Żadna reklama, normalna opinia cóż jak.się pisze źle to ok a jak dobrze to trzeba zbesztac ?

Na takie opinię szkoda czasu. A miałam.to forum za całkiem ok

Trzeba umieć czytać pisałam że okna vidoku mam od lat a w lublinie to tylko oni mają więc i o nich pisałam.

nie rozumiem Twojego zdziwienia, nagle pojawiają się DWIE nowe osoby na forum, które zachwalają pewien produkt - to normalne, że wywołuje to zniesmaczenie i zawsze tak będzie. Lepiej nie pisać nic niż rejestrować się na forum tylko po to aby wychwalać danego producenta czy też usługę, rzecz czy cokolwiek innego - na każdym forum działa to dokładnie tak samo - wszyscy potraktują to jako kiepską reklamę :/

Pozdrawiam

Witam

nie rozumiem Twojego zdziwienia, nagle pojawiają się DWIE nowe osoby na forum, które zachwalają pewien produkt - to normalne, że wywołuje to zniesmaczenie i zawsze tak będzie. Lepiej nie pisać nic niż rejestrować się na forum tylko po to aby wychwalać danego producenta czy też usługę, rzecz czy cokolwiek innego - na każdym forum działa to dokładnie tak samo - wszyscy potraktują to jako kiepską reklamę :/

Pozdrawiam

Ok ale ktoś kiedyś od czegoś zaczyna.

Nie wszyscy traktują internet jako źródło reklamy.

Wniosek nasuwa się jeden że takie fora nie mają nic wspólnego z rzeczywistymi prawdziwymi opiniami a są jedynie miejscem przepychanek ludzi z branży.

Każdy stara się dołożyć drugiemu a klienci nieświadomi lykaja to bo co im pozostaje

Jak są posty zle to wszystko gra jak tylko pojawi się coś pozytywnego od razu starają się zbesztac.

No cóż im szybciej się zorientujemy tym lepiej.

Tak więc reasumując.

Najlepszą jest reklama droga pantoflowa. A takie fora nie służą rzetelnej ocenie. Bo czy posty finlandii wniosły coś merytorycznego do mojej opinii?

Nie - pusty bełkot odwrócenie uwagi od tematu i dobrej opinii.

Liczę tylko że zwykli klienci szukający pomocy przy wyborze otworzą w końcu oczy.

bo ją już otworzylam

Napisz do administratora poprzez zgłoszenie wykrzyknikiem pod postem. Tu się raczej dba o poziom wypowiedzi, więc jestem przekonany, że usunie wszystko, co jest niezgodne z regulaminem (w tym moje, niemerytoryczne). A póki co mam trochę śmiechu, bo ja w bajki już nie wierzę.

• 1 month później...
Widać, że użytkownik zbyszek 13 ewidentnie chce oczernić firmę. Tylko cztery posty i dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie negatywne na temat oddziału Vidoku z Lublina? Nie wiem jak Wy, ale ja tego nie łykam. Tym bardziej, że to solidna firma - z czym musicie się zgodzić. A i sam deweloper w porządku - ja żadnych problemu ani z kontaktem z przedstawicielem firmy, ani z montażem nie miałem.

Widać, że użytkownik Classify założył profil tylko i wyłącznie po to, żeby popełnić ten wpis. Widocznie dział marketingu słabo działa. Spadaj lamusie. Skąd się tacy biorą.