kulistkiewicz 12.09.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak w temacie: kupie bramęgarażową wymiar w świetle muru 2,4m na 2,13ęgarki po 30cm nadproże 47cm kolor brąz (ciemny brąż)opcja Uchylna ocieplona - opcja segmentowa ocieplona-opcja segmentowa ocieplona z automatyką- oferty prosze składać najpóźniej do jutra do godzi,10.00na meilaw cenie prosze o zaznaczenie ile wynosi transport i ile montaż, oraz podać szczegóły dotyczące automatyki ile pilotów ile kanałów ityp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 12.09.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zapomniałem dopisać grzie budowa : Ostrężnica koło Krzeszowic od Trzebini odl. ok. 16km garaż zlokalizowany w brule budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newdoor 12.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 przypominam się wysyłałem juz wycene na prywatnego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 12.09.2005 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 tak wiem ale muszę zejść ewen. za segment poniżej 3000 w tej chwili mam ofertę na 3150 z monatżem i automatyką - zejdziesz niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newdoor 12.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ..... - zejdziesz niżej? absolutnieni NIE !!! Przepraszam ale troche smieszy mnie podejście idnywidualnego inewstora typu "kto da mniej" ja mówię PASS pomyśl o kosztach serwisu, obsługi itd...... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 13.09.2005 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Niestety ale żyjemy w świecie popytu i podaży, i nie mam zamiaru przepłacać za coś , co mogę kupić za mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newdoor 13.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Niestety ale żyjemy w świecie popytu i podaży, i nie mam zamiaru przepłacać za coś , co mogę kupić za mniej dlaczego NIESTETY powinieneś chyba powiedzieć NA SZCZĘŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts