ls75 12.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nowa seria drzwi wewnetrznych.Ktos ma? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 17.01.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Odświeżę ten wątek bo prawie zdecydowałem się na model AVANTI z Wołomina. Czy ktoś je już kupił, jak się użytkują? Szczególnie mnie interesuje jak wyglądają w jasnym kolorze (Klon). Boję się, że będą zbyt bez wyrazu - duża mleczna szyba i jasny kolor. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 17.01.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja kupilem, ale czekaja na wstawienie. Mamy mahoniowe - bardzo ciemne. Na razie nie mam opini na ich temat bo sa zapakowane oryginalnie i nie uzytwkowane jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 17.01.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Widizalem w "realu" w okleinie grusza - bardzo ladnie wygladaly ale boje sie beda sie gryzly z jasnym wykonczeniem w drewnie reszty.Moze ktos jeszcze je ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 18.01.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Drzwi zewnętrzne powinny być z litego drewna. Okleina może z czasem odchodzić. Wpływ warunków atmosferycznych a szczególnie deszczu może mieć istotny wpływ na takie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.01.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Mowa tu o drzwiach wewnetrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózefinaK 30.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ktoś ma w końcu te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 30.05.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 jedna sztuke mam w koncu wstawiona: http://sukiennik.net/dom/pictures/50kominkowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JózefinaK 31.05.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 No i są ok? Nic nie odstaje, solidnie są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 31.05.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 No i są ok? Nic nie odstaje, solidnie są wykonane? Solidne, jestesmy zadowoleni. Świetnie wyglądaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryar 24.08.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 i czy ktoś użytkuje takie drzwi ? - nadają sie do małej łazienki ? nie wiem dlaczego ale sprzedawcy buli zdziwieni taką opcją myślę o wersji laminat klon bo mam jasne wnętrze, ale za tą cenę mogę mie porta classic fornir. Czy fornir od laminatu jest w czymś lepszy/gorszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 24.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fornir jest szlachetniejszy -naturalna cienka warstwa drewna po wierzchu i droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ls75 a ile cie te drzwi kosztowaly [calosc z oscieznica i klamka]. Bardzo mie sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 02.09.2006 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ls75 a ile cie te drzwi kosztowaly [calosc z oscieznica i klamka]. Bardzo mie sie podobaja tu sa katalogowe ceny: ftp://ftp.stolarka.com.pl/Katalog_2006.pdf Ja wytargowalem jakis tam rabat, juz nie pamietam jaki min. 5% od tych cen. drzwi robia wrazenie, ale sa bardzo czule na wilgoc, w lazience juz w jednym miejscu okleina wybrzuszyla sie (na szczescie w niewidocznym) wiec trzeba sie liczyc z tym ze te wszystkie "papierowe drzwi" to raczej trzeba pilnowac przed wilgocia. Zreszta mialem akcje gdzie zalalo mi na cala noc oscieznice do tych drzwi, ktore lezaly plasko na podlodze i praktycznie sa do wyrzucenia. Ale jak mi skrzydlo podmoklo to nic sie nie stalo, troche odeszla okleina to poczekalem pare dni i podkleilem Vicolem i jaka nowe. W koncu to tak jak nazywam tylko "papierowe drzwi" Za takie same wloskie czy inne tam jakies dizajnerskie w lepszej jakosci niestety trzeba placic ok 2tys. wiec dla mnie to byla sprawa jasna. Zreszta zadne porty czy inne mi sie nie podobaja z tych papierowych, jedynie avanti jak zobaczylem to w zasadzie bez zastanowienia zamowilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziękuje dzwi sa bardzo ładne [zreszta twoja obudowa kominka tez mi sie podoba wiec chyba mamy podobny gust ], ale wlasnie jedne planuje do łazienki. Będą to dzrwi na poddaszu i potrzebuje 3 rowne sztuki. Skoro wiec do łazienki odpadaja to bede musiala sobie podarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 03.09.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziękuje dzwi sa bardzo ładne [zreszta twoja obudowa kominka tez mi sie podoba wiec chyba mamy podobny gust ], ale wlasnie jedne planuje do łazienki. Będą to dzrwi na poddaszu i potrzebuje 3 rowne sztuki. Skoro wiec do łazienki odpadaja to bede musiala sobie podarowac Ale ja nie chcialem ci sugerowac zeby ich nie dawac do lazienki... (sami mamy je w lazience) chcialem tylko ostrzec troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tak troszeczke No ale powiedz wydam z 800 na drzwi i ma mi okleina po pol roku odlazic w laziennce? To juz wole zaplacic ze 400 w markecie. Przyznam, ze efekt nie bedzie ten sam Odszukalam na forum fajny namiar na drzwi lakierowane i chyba sie skusze bo chce wprowadzic taki plastic design w stylu lat 60tych i mysle, ze takie drzwi mi sie swietnie wpisza:wink: Podaje link, bo moze sie komus przyda http://www.drzwi.krakow.pl/0_kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 20.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Chyba się przymierzę jednak do Avanti, po serii poszukiwań, w tym drzwi szklanych, wracam do pierwowzoru. Właśnie u ciebie Is pierwszy raz je zobaczyłam i mnie zauroczyły. Też będą w łazience. Tyle że myślę o jasnych. Chyba muszę się zdecydować na okleinę buk o ile będzie dopasowana w odcieniu do moich bukowych schodów (2 pary będą w ich pobliżu). Is, jaką masz ościeżnicę? Regulowana? Owalna czy bardziej kanciata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 07.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 bardzo ładne drzwi, mi również ta seria się spodobała. A czy w tych drzwiach, podobnia jak w porcie, jest luka w miejscu stykania się szyby z ościeżnica na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 07.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tak, chociaż chyba należałoby powiedzieć, że w Porcie jest tak jak w Avanti, bo Avanti z tym modelem było pierwsze. Chociaż to kwestia gustu, Porta nie podoba mi się ze względu na masywny wygląd spowodowany wyokrągleniami brzegów całych drzwi, no i te piaskowane wzory na szybie (pewnie można zamówić gładką). Wg mnie Avanti ma bardziej, szlachetną w swojej prostocie formę. Użytkuję te drzwi już ponad rok i jestem zadowlona, mimo że jest to okleina. Akurat zaraz po zakupie Wołomin wypuścił na rynek ten sam model w fornirze, co doprowadziło mnie do furii, ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts