Agnieszka1 12.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak jest ze zwrotem VAT-u na materialach zakupionych w tym roku? czy zrotowi podlega vat z wszystkich materialow? z kafli, drzwi,okien ( jednym slowem z materialow wykonczeniowych tez?) no w koncu nie wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.09.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Chyba w uldze rmontowej, bo jak myślisz o ustawie to prezio nie podpisali i wróciła do parlamenta, czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Chyba w uldze rmontowej, bo jak myślisz o ustawie to prezio nie podpisali i wróciła do parlamenta, czy jakoś tak. no nie z tego coja wiem, prezydent dal Veto ale sejm odrzucil veto prezydenta i mozna odpisywac, tylko ciekawi mnie czy wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak odzyskać VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak odzyskać VAT dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts