Gość 08.12.2002 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Szukam stolarza "złotej rączki" i do tego niedrogiego, który wykonuje zabudowy wnęk, szafy, z drzwiami suwanymi. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka 09.12.2002 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Polecam stolarza z Rembertowa. U mnie robił pawlacze do przedpokoju i całą zabudowe do sypialni łącznie z szafą . Znajomemu kuchnie ( rewelka) . Jak chcesz to napisz na moj mail. Może przyjechać do warszawy i zrobić obmiary . Co sobie wymanisz to będziesz miał. pozdroEwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jecko 23.12.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 jak chcesz mam kogos solidnego, godnego polecenia, stolarz zlota reka, ponadto zna sie tez na elektryce, hydraulice itd. Posiada wiloletnie doswiadczenie...Przyslij emila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 27.12.2002 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2002 Ja również jestem zainteresowana. Buduję ze wschodniej strony - więc jak najbardziej może być ten pan z Rembertowa. Ewka, jeśli to możliwe, to bardzo poproszę o namiary mailem lub na priva.Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.01.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Ewka,czy też mogę prosić o namiarDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 14.01.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Ewka tu chyba nie zagląda, bo ja namiarów nie dostałam. Proponuję wysłać maila albo na priva...albo zagadnąć opal. Opalko, możesz przesłać nam namiary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 16.01.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 bylismy u znajomych na parapetówie, zabudowę szaf i całą kuchnie, sufity podwieszane (o kształtach jakich jeszcze nie widziałam) wykonywał im jeden facet, miał wyobraźnie skubany, wszystko jak w pudełeczku, dobrane kolorystycznie, a przede wszystkim bardzo solidne wyglądała ta zabudowa. Nie pytałam o koszty, bo nie wypadało, ale namiary na niego wzięłam.pozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.01.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Domka to ja proszę bardzo o namiary dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 17.01.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Maluszek, ok prześlę Ci na priva, a i on robi wszystkie projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 21.01.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2003 Maluszek, namiary na priv przesłałam, w przypadku korzystania z jego usług prześlij mi na priv referencje o nim, dziękipozdr............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 26.01.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 Domka - ja tez poproszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.01.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Domko,Namiary dostałam. Przepraszam, że nie potwierdziłam. Jak będzie troszkę czasu to będę do niego dzwonić.Jeszcze raz dzięki [ Ta wiadomość była edytowana przez: Maluszek dnia 2003-01-29 08:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni 20.05.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Domko,Czy ja też mogę prosić o namiary na tego faceta?Pilnie potrzebuję takiego cudootwórcy...Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit 20.05.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Domko, Ja tez bardzo prosze o namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.05.2003 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Wykonuje zabudowy,adaptacje strychów,wneki,szafy z drzwiami przesuwanymi(sliding door)jak i drzwiami skladanymi(folding door). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts