manykes 12.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witamczy ktoś przewoził stęple w polonezie,czy to się uda,jeśli tak to ile sztuk wejdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 12.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zależy jakiego masz Poloneza. Jeśli to ATU to sobie odpuść. Jeśli to Caro to złóż przednie, prawe siedzenie, rozłóż tylne, zdejmij tylną półkę i otwórz klapę bagażnika. Nie wiem dokładnie ile tych stempli wejdzie, ale 10 napewno. Klapy oczywiście nie zamkniesz, ale z otwartą też można jechać. Podwiąż ją najwyżej, żeby nie była otwarta na maxa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 12.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czy warto pchać do samochodu stęple. Ja do celów budowy mam hak do przyczepki. O wiele lepiej jest transportować różne materiały. Koszt wypożyczenia przyczepy nie jest duży a przy pakowaniu jest wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.09.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 wszystko się da, moje rekody to Nissanem Primerą druty 4m proste i 6m zgięte, pół tony cementuŻukiem - krokwie na dach, najdłuższe miały 12m przyczepka jest najlepszym pomysłem, kup używaną po budowie odsprzedaż za prawie tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 12.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zamontuj na dachu belki pod bagażnik dachowy. Są nieocenione zwłaszcza do długich rzeczy typu drabina, drzwi, ościeżnica, listwy, karnisze, narty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 13.09.2005 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witampolonez caro,haka nie posiadam,a więc z przyczepki nici,potrzebuję przewieżć ok.30 sztuk dł. 2.5m,myślę że powinno się udać,może na dwa kursy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 13.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ja Polonezem caro przewoziłem coś około 12-15 sztuk na raz. Fotel pasażera odkręcony + klapa bagażnika na sznurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 13.09.2005 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 dzięki za informacje pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts