vivaldi 12.09.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Witam.W zasadzie dodac tylko moge to, ze bedzie podmurowka na calej dlugosci ogrodzenia, a siatka bedzie miala 1,6 m wysokosci. Slupki zamierzam rozmiescic co 2-2,30m. Nie ukrywam, ze glownie chodzi mi o zaoszczedzenie pieniedzy...Pozdrawiam i dziekuje za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 12.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jako środkowy tak ale narożny napewno nie. Ale będzie bardzo delikatne ogrodzenie. Co kilka słupków dawaj wzmocnienia takie odnogi od słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 12.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 nie zawsze warto oszczędzać...zależy czy to ma byc ogrodzenie czy dekoracja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 12.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Jak słupek jest grubościenny to nie ma problemu. Ale czy taki jest?? Ja robiłam 4,2 cm słupek cieńkościenny i miałam obawy. Średnica ścianki ponad 3mm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 12.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wg mnie za delikatny. Minimum 2". Ja mam 2,5 cala i też jakiś łachmyta trzy mi wygiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts