akak69 12.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Drodzy forumowicze,Dzisiaj sie dowiedzialem, iż mimo tego że glazura czy terakota czy też dekory dokladnie tak samo się nazywają, pochodzą z tej samej fabryki jednak z różnych dostaw różnią się bardzo zasadniczo odcieniami.Do jednej łazieki zabrakło mi 7 dekorów, do drugiej 8. Dzisiaj chcialem je dokupić i wlaśnie okazalo się że zmoczylem d--pę. Pani z rozbrajajacą szczerością stwierdzila żebym dokupił w innym odcieniu, bo o tamtych mogę zapomnieć. Tak więc dekory wokół luster będę miał chyba różnokolorowe. A teraz moja rada: 1.Sprawdźcie czy sprzedawca dopuszcza zwrot towaru który nie został wykorzystany , kupcie trochę więcej a unikniecie podobnych niespodzianek do mojej. ( Valdi - w-wa Al. Jerozolimskie nie dopuszcza zwrotów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts