Zielona 13.12.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Krzysztof.Będzie dobrze.Na pewno lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 13.12.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Ile wynosi opłata za dzierżawienie zbiornika na LPG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 14.12.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 yenot, raz jeszcze ja. mamy, widzę podobne warunki. mój dom będzie miał 119m2. z użytkowym poddaszem. do pierwszego stropu jest żużlobeton ( trudno, takiego kupiliśmy) dalej pójdzie coś nowszego. ale na pewno ocieplę z zewnątrz. chcę zastosować kominek w salonie, ale też piec na lpg. moje pytanko: taki zbiorniczek 2700l na jak długo wystarczy? cala zimka zejdzi, czy tylko pół? nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 14.12.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Z własnego doświadczenia wiem, że na pewno Ci wystarczy jeżeli dom nie jest jakoś ponadstandartowo zimny. A w każdym razie mnie z użytkowym poddaszem starcza od paźdz. do ok czerwca (ale przygotowuję ciepłą wodę gazem) pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.12.2002 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Myślę że instalując kominek i kocioł na LPG przepłacisz w montażu.Ja mam kominek wspomagany promiennikami.Jak palę w kominku to w salonie robi się ciepło i wyłączają się.Jak przestanę palić to jak się oziębi włączają się same.Nie muszę nic sterować,a przy tym mam fajną domową atmosferę,a gdy nie ma czasu to za niewielkie pieniądze grzeją promienniki.Naprawdę super ze sobą to współpracuje.Pozdrawiam - Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.12.2002 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 pablo,ale ja chcę mieć co podłogowe wodne, stąd ta kombinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo2 15.12.2002 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2002 Po każdym tankowaniu trzeba regulować palnik?Nie słyszałem o tym. A z czym to jest związane? Ja mam ogrzewanie olejowe i żadnych przeglądów mi nie robią i nic o tym nie wpominali (kocioł Viessmann). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts