Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt EKO 2 pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

zalezy jakie sa potzreby Twojej rodziny

dla mnie ten projekt jest niedobry bo:

jedna z sypialni jest duzo mniejsza niz pozostale,

salon jest olbrzymi co z tego jak taki zmkniety, a ja lubie zeby przestrzenie sie w domu przenikaly,

starasznie maly wiatrolap. dwie osoby to juz tlok a jak ktos ma duza rodziene?

hall za to olbrzymi ale niespecjalnie ustawny

podoba mi sie tylko jego bryla i to tez bez fajerwerkow.

Ja tam najbardziej lubie gotowce muratora;)

Zgadzam się z Irmą. Dodałabym jeszcze, że nie jestem zwolenniczką balkonów, więc - balkon wyrzucam, zamiast niego nad tarasem daszek identyczny z tym nad wejściem. A z jedną sypialnią mniejszą od innych jest takie rozwiązanie - rodzice do małej, dzieci do większych. Wy tam będziecie spędzać czas głównie w nocy, dzieci w swoich pokojach muszą się bawić, uczyć, przyjmować kolegów itp, itp. Nie wiem jakie duże dzieci macie, ale nawet jeśli małe, to przecież urosną i ich pokoje będą dla nich ICH wielofunkcyjnym królestwem.

Pozdrawiam, akacja

Niestety moja kolezanka w domu i w pracy nie ma internetu- dopiero w sierpniu sie wprowadziła i jeszcze go nie ma , jak bedzie miała to na pewno sie odezwie. Moge tylko powiedziec ,że budowala z silki 24 i wełna 15cm, dachowka ceramiczna, kuchnia zamknieta od strony salonu, nad garazem- ma duża graderobę z niej wychodzi sie do przestronnej łazienki, dalej korytarz i 3 pokoje. Najmniejszy to rodziców, pozostałe dwa to dzieci.Na parterze po lewej stronie ma łazienkę, dalej jest pom. gospodarcze- piec gazowy i przejscie z tego pom. do garazu. Obok salonu po lewej stronie jest dodatkowy pokoj-goscinny czy do pracy- nie wiem jak jest w projekcie poniewaz do niego zaglądałam tak dawno ,że nie pamietam.Hol duzy, zdecydowanie za maly jest przedsionek. Garaz mi wydaje sie bardzo wąski, nie ma gdzie schowac ewentualnego rowera i itp. wiec maja osobny budyneczek gospodarczy na ogrodzie z jednoczesnym miejscem do składowania drzewa. kominek z DGP mech.

Wiem tez że zmieniała strop na filigran - na wymiar. To tyle co moge powiedzieć- bylam u niej raz przed przeprowadzką. Domek ma slicznie wykonczony z zewnatrz, ale niestety nie zrobie fotki poniewaz nie mam cyfrowki - jej zgody na foto nie mam, ale mysle że to najmniejszy problem. Postaram sie zeby pamietala o tobie jak bedzie miala internet.

wiem,ze zdziwi cie moja wiedza na ten tego domku ale sama z meżem przymierzam sie do budowy domu i stad moje zainteresowanie. Budowac bede na wiosne parterowkę. Hej .

mam nadzieje ,że moje wypociny ci sie przydadzą

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 years później...
  • 1 year później...
Buduje albo budował ktos z Was Eko2 z MTMStyl? Ja wybudowałam, podzielę się doswiadczeniem i chetnie poczytam, jak Wam się mieszka.

Witam,

w tym roku zamierzam rozpocząć budowę Mtm Styl Eko. Projekt został trochę "odchudzony" dla zmniejszenia kosztów.