Małgosiaa 12.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zwracam się z prośbą o ocenę projektu Eko 2 z pracowni http://www.domywstylu.plJestem na etapie wyboru projektu i będę wdzięczna za wszelkie uwagi na temat tego projektu. A może ktoś buduje ten dom. Proszę o kontakt. Pozdrawiam. Małgosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.09.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 zalezy jakie sa potzreby Twojej rodzinydla mnie ten projekt jest niedobry bo:jedna z sypialni jest duzo mniejsza niz pozostale, salon jest olbrzymi co z tego jak taki zmkniety, a ja lubie zeby przestrzenie sie w domu przenikaly, starasznie maly wiatrolap. dwie osoby to juz tlok a jak ktos ma duza rodziene?hall za to olbrzymi ale niespecjalnie ustawnypodoba mi sie tylko jego bryla i to tez bez fajerwerkow. Ja tam najbardziej lubie gotowce muratora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 12.09.2005 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rodzina 2+2.Proszę o więcej opinii na temat projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 12.09.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zgadzam się z Irmą. Dodałabym jeszcze, że nie jestem zwolenniczką balkonów, więc - balkon wyrzucam, zamiast niego nad tarasem daszek identyczny z tym nad wejściem. A z jedną sypialnią mniejszą od innych jest takie rozwiązanie - rodzice do małej, dzieci do większych. Wy tam będziecie spędzać czas głównie w nocy, dzieci w swoich pokojach muszą się bawić, uczyć, przyjmować kolegów itp, itp. Nie wiem jakie duże dzieci macie, ale nawet jeśli małe, to przecież urosną i ich pokoje będą dla nich ICH wielofunkcyjnym królestwem. Pozdrawiam, akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 12.09.2005 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Dziękuję za opinię proszę o więcej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 13.09.2005 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Może ktoś jeszcze się wypowie na temat projektu Eko 2. Proszę o opinię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Moja kolezanka z pracy go wybudowala i juz mieszka, poprosze aby odezwała sie do ciebie to sobie pogadacie- przynajmniej sprobuję ją namowić do tego. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 16.09.2005 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Interesuje mnie jakie zmiany wprowadzała w projekcie?Z jakich materiałów budowała dom?Jaki koszt budowy domu?Pozdrawiam wszystkich i proszę o wiecej opinii na temat projektu domu Eko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Niestety moja kolezanka w domu i w pracy nie ma internetu- dopiero w sierpniu sie wprowadziła i jeszcze go nie ma , jak bedzie miała to na pewno sie odezwie. Moge tylko powiedziec ,że budowala z silki 24 i wełna 15cm, dachowka ceramiczna, kuchnia zamknieta od strony salonu, nad garazem- ma duża graderobę z niej wychodzi sie do przestronnej łazienki, dalej korytarz i 3 pokoje. Najmniejszy to rodziców, pozostałe dwa to dzieci.Na parterze po lewej stronie ma łazienkę, dalej jest pom. gospodarcze- piec gazowy i przejscie z tego pom. do garazu. Obok salonu po lewej stronie jest dodatkowy pokoj-goscinny czy do pracy- nie wiem jak jest w projekcie poniewaz do niego zaglądałam tak dawno ,że nie pamietam.Hol duzy, zdecydowanie za maly jest przedsionek. Garaz mi wydaje sie bardzo wąski, nie ma gdzie schowac ewentualnego rowera i itp. wiec maja osobny budyneczek gospodarczy na ogrodzie z jednoczesnym miejscem do składowania drzewa. kominek z DGP mech.Wiem tez że zmieniała strop na filigran - na wymiar. To tyle co moge powiedzieć- bylam u niej raz przed przeprowadzką. Domek ma slicznie wykonczony z zewnatrz, ale niestety nie zrobie fotki poniewaz nie mam cyfrowki - jej zgody na foto nie mam, ale mysle że to najmniejszy problem. Postaram sie zeby pamietala o tobie jak bedzie miala internet. wiem,ze zdziwi cie moja wiedza na ten tego domku ale sama z meżem przymierzam sie do budowy domu i stad moje zainteresowanie. Budowac bede na wiosne parterowkę. Hej .mam nadzieje ,że moje wypociny ci sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A po co ten uskok na garażu......, a już wiem, żeby na maksa wykorzystać dachówki.Ten występ będzie kosztowny, a wniesie niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 01.10.2005 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Dziękuję za opinię. Czekam na kontakt. Może jeszcze ktoś z forumowiczów wypowie sie na temat tego projektu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 20.11.2005 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Proszę o więcej opinii na temat domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosiaa 05.12.2005 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Może jednak ktoś się jeszcze wypowie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tineczka 10.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Buduje albo budował ktos z Was Eko2 z MTMStyl? Ja wybudowałam, podzielę się doswiadczeniem i chetnie poczytam, jak Wam się mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 18.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Witam! Bardzo podoba nam sie ten projekt i idealnie pasuje na dzialke. Boimy sie jednak ze jest b. drogi w realizacji. Rozwazalismy ewentualnie dobudowe garazu w drugim etapie. Napisz prosze czy ok 400 tys moze wystarczyc? pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela77 08.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Proszę o odpowiedź i ew. dyskusję odnośnie budowy EKO 2. Jesteśmy już prawie zdecydowani ale chcielibyśmy uzyskać jakieś praktyczne informacje od osób które już domek wybudowały. Pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 12.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Buduje albo budował ktos z Was Eko2 z MTMStyl? Ja wybudowałam, podzielę się doswiadczeniem i chetnie poczytam, jak Wam się mieszka. Rowniez szukam opinii uzytkownikow projektu eko2, jest ktos z Podkarpacia kto wybudowal/bedzie budowal? -- Pozdrawiam Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dantecom 24.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Buduje albo budował ktos z Was Eko2 z MTMStyl? Ja wybudowałam, podzielę się doswiadczeniem i chetnie poczytam, jak Wam się mieszka. Witam, w tym roku zamierzam rozpocząć budowę Mtm Styl Eko. Projekt został trochę "odchudzony" dla zmniejszenia kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts