Monika Seba 12.09.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 napiszcie prosze jak wpuścić wannę w podłogę!!!i koniecznie pokażcie jakieś szklane podłogi- chciałabym dowiedzieć sie jak zrobić "akwarium" w podłodze np. na szerokośc 2 płytek- jak to zabezpieczyć itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
old_rysiu 22.10.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ach te dziewczyny. Jak chcesz wanne w podłodze i akwarium, trzeba było pomysleć o tym w fazie projektowania. Myślę, że mowa o parterze. Ogladałem Wasz projekt - rysunki, które wstawiłaś na forum. Co widze - brak piwnic ( oj strata jak mało co) . Może teren w którym budować bedziecie dom, jest terenym " trudnym na podpiwniczony dom" ? Nie wiem. Skoro już nie ma piwnic - wanna w podłodze - dlaczego by nie. Pytanie tylko - co z izolacją i ociepleniem. Jak rozwiązać odpływ do kanalizacji - tutaj masz niższy poziom niż cały budynek. Jaka jest możliwość zmiany całej wanny na nową ( ot myslenie przyszłościowe). Widzę to tak: Trzeba zbudować mini piwniczkę pod Twoją wannę i akwarium. Tylko jak akwarium ma być daleko od wanny - no to zaczyna się robota z większa płaszczyzną piwniczek Łazienkę na parterze masz w sasiedztwie kotłowni - przy zmianie projektu - mozna obnizyć wraz z piwniczką na wanne - całą kotłownie - i zsyp na paliwo stałe wykonać. STOP. Co ja pisze - wyraźnie namawiam Was na wykonanie piwnic. Myślę, ze sprawa piwnic była już na Waszym stole i zdecydowaliscie wywalić ją z projektu. No to jestem bezradny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts