RENATA BANASIAK 12.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Poradzcie prosze, bo miksokrety coraz blizej, a zdania podzielone. Mamy takie warstwy:chudziak,folia, styropian, i co dalej? Murator radzi dac jeszcze warstwe poslizgowa z folii, a wykonawcy roznie: jeden tak drugi nie.Jak bylo u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 12.09.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rozumiem, że masz na myśli folię na styropianie. Ja dałem, aczkolwiek nie wiedziałem, że to dla poślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 13.09.2005 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dokladnie tak na styropianie. Mamy ulozony dosc ciasno-szczegolnie na poziomie garazu i parterze-tam sa dwie warstwy na mijanke-prawdopodobienstwo wplyniecia wylewki raczej niewielkie.Natomiast wyzej twardego styropianu 2cm,(tylko wygluszenie) i leza gdzieniegdzie w nim peszele z elektryka oraz rurki wod-kan-tam moze sie przesunac.Dawac czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 dawać fajny tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 13.09.2005 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 st Ten temat to tak z pospiechu... i poszlo. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Możesz wejść w swój pierwszy post, kliknąć taki znaczek http://murator.com.pl/forum/templates/murator/images/lang_polish/icon_edit.gif i zmienić tytuł wątku w okienku 'Temat'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 13.09.2005 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Możesz wejść w swój pierwszy post, kliknąć taki znaczek http://murator.com.pl/forum/templates/murator/images/lang_polish/icon_edit.gif i zmienić tytuł wątku w okienku 'Temat'. Dzieki -juz poprawilam i sie nie wstydze teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 13.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Napewno dawać , co zapobiegnie wlewaniu się betonu pomiędzy płyty styropianowe, co może powodować powstawanie pustych miejsc w wylewkach i generalnie je osłabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 13.09.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 No tak. Ale dwie dolne kondygnacje to styropian 2+6 b.ciasno ulozony. Tam nic raczej nie wcieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 14.09.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 U siebie na dole nie dawałem - jest OK. U góry dawałem - i też jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts