dociak 12.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Po dłuuuuuugich poszukiwaniach wreszcie wybraliśmy sprzęt do kuchni 1. Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX 2. piekarnik BOSCH HBN 43 W 350 3. płyta ceramiczna GORENJE ECT 650 CP 4. chłodziarka podblatowa GORENJE RIU 1507 LA 5. okap FABER TENDER 90 X 6. zlewozmywak FRANKE PAX 652 E Powiedzcie proszę czy to dobry wybór, bo mam jeszcze wielki mętlik w głowie od nadmiaru informacji, zdjęć.... Może ktoś z was użytkuje któryś z tych sprzętów? Będę wdzięczna za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 12.09.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Po dłuuuuuugich poszukiwaniach wreszcie wybraliśmy sprzęt do kuchni 1. Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX 2. piekarnik BOSCH HBN 43 W 350 3. płyta ceramiczna GORENJE ECT 650 CP 4. chłodziarka podblatowa GORENJE RIU 1507 LA 5. okap FABER TENDER 90 X 6. zlewozmywak FRANKE PAX 652 E Powiedzcie proszę czy to dobry wybór, bo mam jeszcze wielki mętlik w głowie od nadmiaru informacji, zdjęć.... Może ktoś z was użytkuje któryś z tych sprzętów? Będę wdzięczna za każdą opinię Ad. 1 - wystarczy np. Panasonic za 500 PLN Ad.2,3 polecam Amice - taniej Ad.4 dlaczego taka mala- ja po sobotnich zakupach ledwo domykam 200 litrowa 5. a moze Masterkook za 500 PLN 6. nie mam zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 13.09.2005 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 1. taka nam się podobała 2,3 za Amicę dziekuję... 4. taka mała bo duża będzie w spiżarni, ale ją już mamy 5. myślisz że lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 14.09.2005 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 nikt nie ma takich urządzeń???? mdzalewscy a może ty coś powiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 14.09.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 1. taka nam się podobała 2,3 za Amicę dziekuję... 4. taka mała bo duża będzie w spiżarni, ale ją już mamy 5. myślisz że lepszy? Chyba chodzi o pochwałę wyboru Ach, ach, świetnie, nie mogliście wybrać lepiej! Teraz dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 14.09.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Gdyby chodziło mi o pochwały to pokazałabym to mojej mamie i ona pewnie wpadłaby w zachwyt Liczyłam raczej na opinie użytkowników albo osób które np. znają się na takim sprzęcie z racji wykonywanego zawodu Mita, ale dzięki, od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 14.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Znam się na sprzęcie jako użytkownik . Z doświadczenia: z tysięcy opcji i funkcji w super nowoczesnych urządzeniach korzysta się z dwóch- trzech (np. w zmywarce 98% "prań" to program eco. W kuchence korzystamy praktyczne tylko z timera (minutnik), może ze 2 razy programowałem np. czas gotowania. W okapie najistotniejsza jest głośność (co z tego że pękny jak hałasuje). Więc "po co przepłacać jeśli nie widać różnicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 14.09.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ja bym wybierał jak najwięcej sprzętu tej samej firmy... Odcienie np. stali mogą się nieco różnić,a dla danych firm są identyczne... Za Amicę dziękuję? bo z Wronek? Z racji obserwacji i doświadczeń to nie wybrałbym na pewno żadnego sprzętu whirpoola...Reszta to przyzwoite sprzęty ze średniej półki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 14.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 ...Z racji obserwacji i doświadczeń to nie wybrałbym na pewno żadnego sprzętu whirpoola... Ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy33 15.09.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Witam!Jeśli chodzi o mikrofalówki to sam mam Whirpoola od 6 lat i jest super ani razu awarii a Amica czemu nie, płyty ceramiczne produkowane są tylko w dwóch fabrykach w Europie (patrz napis Ceran Schott ) wykorzystują ją wszystkie większe fabrytki sprzętu AGD sam mam płyte ceramiczną i okap Amici.Jeśli chodzi o zmywarki to Bosch lub Siemens.Zlew jeśli stalowy to koniecznie satyna bo inaczej wiecznie plamy po zaschniętej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 15.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ludzie zadając takie pytanie wcale nie oczekują konstruktywnych odpowiedzi typu :- to urządzenie jest niedobre itp..Tylko szukają potwierdzenia Swojego dobrego wyboru. Jak ktoś już doszedł do tego że chce kupić model:"Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX " to wiadomo że spędził nad tym kilka dni. I chociażby na forum wszsycy napisali, że to co najmniej chybiony wybór to i tak bedzie to kupione i już.Myślę że zadawanie tego rodzaju pytania to lekka pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmijek 15.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 1. Kuchenka mikrofalowa WHIRPOOL AMW 480-01 IX2. piekarnik BOSCH HBN 43 W 3503. płyta ceramiczna GORENJE ECT 650 CP4. chłodziarka podblatowa GORENJE RIU 1507 LA5. okap FABER TENDER 90 X6. zlewozmywak FRANKE PAX 652 E Wg mnie tak, 2-kę kupiłem tą samą. Pytanie mam - tutaj ja mam mętlik - co zadecydowało o wyborze 3 ? Nie wiem po czym oprócz ceny porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 18.09.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 sprzedawalem kolezance cala kuchnie amici i...piekarnik po klku dniach do wymiany...lodowka po kilku miesiacach zakwalifikowana przez autoryzowany serwis do wymiany...chyba z okapem tylko sie nic nie dzieje...po przebojach z wymiana lodowki(trwala 2 mce) nigdy wiecej nic z amici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts