Munch 13.09.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Mam zakupioną wannę akrylową KOŁO ale remont dopiero w marcu. Czy mogę przechować wannę na balkonie? Czy mróz może zaszkodzić powłoce akrylowej lub samej wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Miałem przed laty taką wannę na działce i chyba mróz je szkodził, bo po paru latach zaczęła odpadać biała polewa, oczywiście zimą altana nie jest ogrzewana, tu jeszcze dojdzie ultrafiolet z promieniowania słonecznego. Jest on zgubny dla wielu tworzyw sztucznych, szczególnie polimerów, bo rozkłada ich budowę wiązania polimerów, dlatego specjalnie nie polecam tego posunięcia. Może od razu nie zauważysz tych efektów, ale z czasem będą się nasilać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts