Niteczka 13.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 witam,czy ktos moze spotkal/robil drzwiczki do szafki, ktore nie sa plaskie tylko takie jak czasem spotyka sie w zakonczeniach kuchennych mebli - takie wygiete? Mam umywalke nablatowa i blat jest wyciety w luk. Pod blatem chcialam zabudowac przestrzen z przylaczem i najlepiej mi pasuje zrobic tam taka szafke, gdzie moznaby chowac jakies chemikalia. Dodam, ze blat jest dluzszy i obok zmiesci sie jescze jedna polka z plaskimi drzwiczkami...Blat jest drewniany i zrobiony na dosc ciemny kolor, mahon sie chyba nazywa...Z gory wyglada mniej wiecej tak: (tam gdzie jest # to pod blatem sa murowane slupki, na ktorych bedzie sie opieral blat i do ktorych moge te rozne dzrzwiczki przymontowac) _____________________________________________________##****************##********************________##****************##********************________##****************##********************________##****************##********************________##****************##********************________********************______________________________******************________________________________****************_____________________________________********________________________________________________________________________________ Moze ktos cos takiego robil, albo ma jakis dobry pomysl? Pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 14.09.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Gięte robi się z mokrego drewna niektórych rodzajów. Domowym sposobem raczej nie do zrobienia. Prościej jest zrobić z wąskich np. 2cm listewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 18.09.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 takie drzwi wykonuje sie poprzez wyginanie oblogu drewianego o grubosci 2mm nakleja sie ja na siebie na wczesniej przygotowanym szablonie.. pozdrawiam[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vantage 18.09.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 widziałam takie drzwiczki w kuchniach na zamówienie z BRW. http://www.brw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 18.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 .. albo tu ,http://www.chobot.pl/pl/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts