GREG.M 13.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jakiś koleś, właściciel hurtowni budowlanej daje godzinę w agencji towarzyskiej przy zakupach za conajmniej 10000zł http://wiadomosci.onet.pl/1162843,11,item.html Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo? Poza tym to chyba nie ten "rynek docelowy". Ludzie budujący domy, faceci są z reguły żonaci i dzieciaci. Samotni faceci raczej żadko budują domy, przynajmniej tak mi się wydaje - bo i po co Żonaty, normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy. Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki etc. Generalnie NIESMAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jakiś koleś, właściciel hurtowni budowlanej daje godzinę w agencji towarzyskiej przy zakupach za conajmniej 10000zł http://wiadomosci.onet.pl/1162843,11,item.html Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo? Poza tym to chyba nie ten "rynek docelowy". Ludzie budujący domy, faceci są z reguły żonaci i dzieciaci. Samotni faceci raczej żadko budują domy, przynajmniej tak mi się wydaje - bo i po co Żonaty, normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy. Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki etc. Generalnie NIESMAK Generalnie niesmak to co innego u mnie wywołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 e tam, niesmak. Możesz odebrac przecież w piwie - rany 10000 to daje 100 piw ciekawe kto skorzysta ze specjalistycznego masazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 13.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo? (...) normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy.Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki To co, "z przyczajki" - do zaakceptowania, a "oficjalnie" - niesmak, stręczycielstwo ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Stręczycielstwem będzie zawsze,tyle że publiczne budzi niesmak.Coś czego nie widzimy raczej nie może budzić niesmaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 13.09.2005 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nikogo nie osądzam, ani nie uważam, że z przyczajki jest OK czy też nie jest OK.Po prostu uważam, że przekroczone zostało kolejne tabu, które przekroczone być nie powinno.Gdyby mnie, przy okazji zakupów w hurtowni ktoś wręczył bilecik do agencji to nerwy by mi chyba puściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 W sumie po co bilecik do agencji,mógł wystawić teściową-w rodzinie by zostało,a i kobicina miałaby radość,bo przecież pomysł jej sie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Nikogo nie osądzam, ani nie uważam, że z przyczajki jest OK czy też nie jest OK. Po prostu uważam, że przekroczone zostało kolejne tabu, które przekroczone być nie powinno. Gdyby mnie, przy okazji zakupów w hurtowni ktoś wręczył bilecik do agencji to nerwy by mi chyba puściły. heh jedni daja bilecik do cyrku a inni do agencji ( chociaz tam tez pewnie niezly cyrk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 13.09.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Po prostu uważam, że przekroczone zostało kolejne tabu, które przekroczone być nie powinno. aa zaciekawiło mnie to - jakie tabu masz na myśli ? dlaczego piwo jest OK, a talon na prostytutkę gratis nie jest OK ?? Że też jeszcze PARPA ze stosowną ustawą o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziłaniu alkoholizmowi nie dopadła pana Hurtownika. Z artykułu nie wynika, że pan Hurtownik nakłania kogokolwiek do urawiania nierządu, nie czerpie korzyści z tegoż ani też nie ułatwia uprawiania prostytucji. Nie jest to więc stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo. Zwykły barter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 13.09.2005 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Więc bzykanie się za kasę z kim popadnie to już nie jest tabu Chyba się trochę zagapiłem i jakiś niedzisiejszy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a moze to zwykle szatanskie sztuczki zdobycia duszyczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Greg, a CK dezreterzy się podobali? Jest rynek, jest towar bądź usługa. A nazywanie tego salonem masażu to letka przesada. Winno być burdel, albo zmatuz, albo jeszcze jakoś inaczej. Będą się łosie podniecać usługami, aborcje będą łagodzić, a dotnąć najstarszych usług świata się boją, jak diabeł święconej wody. Facet kulturalnie ticket zaproponował w zamtuziku na poziomie to go zaszczują, a jakby proponował w kabinie dostawczaka w drodze na działkę, albo po cichu wskazał pobliskie krzaczory to byłoby ok. No jedzie dulszczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 kurcze wyslalam mezowi ten link a on sie mnie pyta po co mu przysylam , czyzbym chciala zeby wlasnie tam kupowal???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Greg, a CK dezreterzy się podobali? Jest rynek, jest towar bądź usługa. A nazywanie tego salonem masażu to letka przesada. Winno być burdel, albo zmatuz, albo jeszcze jakoś inaczej. Będą się łosie podniecać usługami, aborcje będą łagodzić, a dotnąć najstarszych usług świata się boją, jak diabeł święconej wody. Facet kulturalnie ticket zaproponował w zamtuziku na poziomie to go zaszczują, a jakby proponował w kabinie dostawczaka w drodze na działkę, albo po cichu wskazał pobliskie krzaczory to byłoby ok. No jedzie dulszczyzną. Jakby proponował w ukryciu,to nikt by nie wiedział,poza klientem-bulwersowanie byłoby więc niepubliczne i nieliczne. W krzakach by nie zaproponował wykonania tej usługi,bo to niemarketingowe -chociaż marketing nie jest mocną strona tego pana. Z dulszczyzną nie ma to chyba nic wspólnego. Facet jest po prostu megaprymitywem i nie trzeba być dulską,żeby się zniesmaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 13.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Więc bzykanie się za kasę z kim popadnie to już nie jest tabu masz na myśli prostytucję ? nie, to nie jest tabu. O prostutucji się mówi i pisze, ba ! nawet myśli co z tym zrobić. Więc mam rozumieć, że tematem tej dyskusja jest .. hmm.. prostytucja w ogole, czy prostytucja w budownictwie ? co to jest tabu a tak z ciekawośći ( ech, no ...) a bzykanie się z kim popadnie nie za kasę to co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 a ciekawe co jeśli te 10.000 kobieta w hurtowni zostawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 paprotka ale jakby niebylo nie jest to normalna reklama handlowa hurtowni z mat. budowlanymi , normlanie to daja rabaty. Funia trafne spostrzezenie , wlasnie - ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Też o tym myślałam.Pewno sam pan hurtownik oferuje gratis usługę swojego muskularnego ciała rzeźbionego długoletnim dźwiganiem palet z dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dziewczyny musicie zadzwonić do Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Też o tym myślałam. Pewno sam pan hurtownik oferuje gratis usługę swojego muskularnego ciała rzeźbionego długoletnim dźwiganiem palet z dachówką. FUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts