Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prostytutka w promocji....

GREG.M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

paprotka ale jakby niebylo nie jest to normalna reklama handlowa hurtowni z mat. budowlanymi , normlanie to daja rabaty.

i świetnie :) to jest właśnie cecha reklamy - w sposób "nienormalny" ma zwrócić uwagę na coś normalnego

jeden z celów osiągnięty - Hurtownia Bepol wdarła się na łamy prasy i forum Muratora bynajmniej nie w dziale ogłoszeń płatnych :wink:

Funia trafne spostrzezenie , wlasnie - ciekawe.

ale artykuł nie precyzuje czy mamy tam do czynienia z dyskryminacją płci - można więc załozyć, że i w hurtowni i w agencji klient/ka

mają takie same prawa. Do piwa też.

Gdyby mnie, przy okazji zakupów w hurtowni ktoś wręczył bilecik do agencji to nerwy by mi chyba puściły.

A jak widzisz gościa, który za wycieraczki samochodów, stojących wzdłuż ulicy wsadza reklamówki agencji towarzyskichm to też Ci nerwy puszczają, opierdzielasz go gromkim głosem i biegniesz do niego z pięściami ? A jak widzisz przydrożną panienkę, to też się bulwersujesz ? Sex-shopy pikietujesz ?

Z tym talonem jest tak samo jak z przybytkami wątpliwej rozkoszy (i niewątpliwej rzeżączki): są, mają swoje reklamy, szyldy, chcesz -korzystasz, nie chcesz - nie korzystasz. Korzystają ci, którzy chcą i/lub potrzebują. Cała reszta ludzkości po prostu tych przybytków nie zauważa.

Tomek_J, nie rób ze mnie inkwizytora!

Nie mam nic ani do tych co wkładają ulotki za wycieraczki (no może oprócz tego, że śmiecą na ulicy), ani do panienek na poboczach dróg, ani do burdeli w ogóle - jest popyt jest i podaż. Reklama usług erotycznych ma swoją specyfikę i odpowiednie ku temu miejsca. Wolny rynek, XXI wiek itd. itp.

Ale stosowanie seksu jako formy rabatu na materiały budowlane? Toż to deprecjonowanie nawet tego najstarszego zawodu świata!

Tomek_J, nie rób ze mnie inkwizytora!

Nie mam nic ani do tych co wkładają ulotki za wycieraczki (no może oprócz tego, że śmiecą na ulicy), ani do panienek na poboczach dróg, ani do burdeli w ogóle - jest popyt jest i podaż. Reklama usług erotycznych ma swoją specyfikę i odpowiednie ku temu miejsca. Wolny rynek, XXI wiek itd. itp.

Ale stosowanie seksu jako formy rabatu na materiały budowlane? Toż to deprecjonowanie nawet tego najstarszego zawodu świata!

ja sie zgadzam z gregiem, tez uwazam ze to ostro nie namiejscu a nawet mnie to bulwersuje

Reklama usług erotycznych ma swoją specyfikę i odpowiednie ku temu miejsca

Greg, wolę widok ulotki w salonie budowlanym niż widok panienki na ulicy wieczorową porą. Dlaczego ? A bo np. ulotka wręczona Tobie nie wzbudzi niezdrowego zainteresowania Twojego dziecka.

Chyba zdrowego zainteresowania. Ktos ma cos przeciwko seksowi za pieniądze?

Jakiś koleś, właściciel hurtowni budowlanej daje godzinę w agencji towarzyskiej przy zakupach za conajmniej 10000zł :o

http://wiadomosci.onet.pl/1162843,11,item.html

Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo?

Poza tym to chyba nie ten "rynek docelowy". Ludzie budujący domy, faceci są z reguły żonaci i dzieciaci. Samotni faceci raczej żadko budują domy, przynajmniej tak mi się wydaje - bo i po co :wink:

Żonaty, normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy.

Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki etc.

Generalnie NIESMAK :-?

Mocnych slow uzywasz.

Streczycielstwo.Za nim idzie paragraf,sankcja,wiezienie moze.

Jakie streczycielstwo? Przeciez to zwykla oferta handlowa.

Nie ma przymusu korzystania z niej.

Ciesze sie jednak,ze ona ( oferta ) pojawila sie.

Swiadczy to o normalnosci naszego kraju.

Generalnie NIESMAK u mnie wzbudzaja wszelkie proby ograniczania wolnosci,swobody.W obyczajowosci rowniez.

Podsumowujac : nie chcesz - nie korzystaj.

Gość 1950
Jak zostawiam swoje autko na kazimierzu, to znajduję zatkniete za drzwi kierowcy małe karteczki typu:

" slodkie licealistki..............tel.........."

'"opalone, niepruderyjne..................'

żadnej oferty na muskularnego hydraulika 8) :lol:

to ja Majeczko, to ja :lol: :lol: :lol: :wink: