Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prostytutka w promocji....

GREG.M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakiś koleś, właściciel hurtowni budowlanej daje godzinę w agencji towarzyskiej przy zakupach za conajmniej 10000zł :o

http://wiadomosci.onet.pl/1162843,11,item.html

Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo?

Poza tym to chyba nie ten "rynek docelowy". Ludzie budujący domy, faceci są z reguły żonaci i dzieciaci. Samotni faceci raczej żadko budują domy, przynajmniej tak mi się wydaje - bo i po co :wink:

Żonaty, normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy.

Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki etc.

Generalnie NIESMAK :-?

Mocnych slow uzywasz.

Streczycielstwo.Za nim idzie paragraf,sankcja,wiezienie moze.

Jakie streczycielstwo? Przeciez to zwykla oferta handlowa.

Nie ma przymusu korzystania z niej.

Ciesze sie jednak,ze ona ( oferta ) pojawila sie.

Swiadczy to o normalnosci naszego kraju.

Generalnie NIESMAK u mnie wzbudzaja wszelkie proby ograniczania wolnosci,swobody.W obyczajowosci rowniez.

Podsumowujac : nie chcesz - nie korzystaj.

W pełni podzielam te opinie.

Również cech pierwszorzędnych - pamiętam z przedszkola :lol:

Ech, zabawy w doktora... Ze tak się to łatwo nie da w wieku dorosłym z każdą koleżanką... ;)

Żarty żartami, ale sceny, jakie odchodziły swego czasu w Katowicach na

Uniwersyteckiej i Bankowej w sytuacji, gdy tam jest osiedle i chodzą ludzie z dziećmi, to naprawdę mocna przesada.

Również cech pierwszorzędnych - pamiętam z przedszkola :lol:

Ech, zabawy w doktora... Ze tak się to łatwo nie da w wieku dorosłym z każdą koleżanką... ;)

Żarty żartami, ale sceny, jakie odchodziły swego czasu w Katowicach na

Uniwersyteckiej i Bankowej w sytuacji, gdy tam jest osiedle i chodzą ludzie z dziećmi, to naprawdę mocna przesada.

No jakie ?? Funie sobie stały :lol: ..a człek po 22 dostawał mandat za jazde na skroty :evil: ......potem podobno zdjecia robili i wysylali na adres domowy

No jakie ?? Funie sobie stały :lol:

A stojące na chodniku samochody trzęsły się, choć miały wyłączone silniki...

..a człek po 22 dostawał mandat za jazde na skroty

Najpierw nie było tam zakazu wjazdu po 22-giej, wprowadzono go dopiero po interwencji mieszkańców. Zresztą nic nie dał.

No jakie ?? Funie sobie stały :lol:

A stojące na chodniku samochody trzęsły się, choć miały wyłączone silniki...

..a człek po 22 dostawał mandat za jazde na skroty

Najpierw nie było tam zakazu wjazdu po 22-giej, wprowadzono go dopiero po interwencji mieszkańców. Zresztą nic nie dał.

no co Ty Vip-y na parking za spodkiem jezdziły :lol:

zakaz nic nie dał ? hmm....a skąd wiesz :lol: :lol:

Jakiś koleś, właściciel hurtowni budowlanej daje godzinę w agencji towarzyskiej przy zakupach za conajmniej 10000zł :o

http://wiadomosci.onet.pl/1162843,11,item.html

Jak na mój gust mocno przegiął. To chyba jest stręczycielstwo?

Poza tym to chyba nie ten "rynek docelowy". Ludzie budujący domy, faceci są z reguły żonaci i dzieciaci. Samotni faceci raczej żadko budują domy, przynajmniej tak mi się wydaje - bo i po co :wink:

Żonaty, normalny facet nie kupi cegieł po to żeby iść na ku...wy.

Jak będzie chciał skorzystać z tego rodzaju usług to raczej w wielkiej tajemnicy, w nocy, z przyczajki etc.

Generalnie NIESMAK :-?

Raczej sądzę, że facet dobrze skierował swoją promocję. Kto powiedział, że na dziwki chodzą samotni faceci? Często chodzą właśnie żonaci i dzieciaci, czasem dlatego, że z żoną nienajlepiej, a czasem dla odmiany. Tak uważam.

Greg - a może z o.rydzykiem pogadaj...? on ma 100 pomysłow co z taki mi bezbożnikami zrobić...

No co Ty?! Tak rydzykiem między oczy?

Kawał mi się przypomniał..

Rozmawia dwóch księży:

- ciekawe kiedy zniosą ten cholerny celibat?

- eee, tego to już chyba nawet nasze dzieci nie doczekają!

Rozumiem, że sukces w biznesie jest marzeniem większości przedsiębiorców ale tak sobie myślę, że uzywanie takich pomysłów do promowania swojej firmy świadczy o dość ograniczonych horyzontach myślowych jak również marnej wiedzy.

Osobiście dla mnie tandeta do kwadratu aż sie płakać chce :( ludzie walczmy o dobry smak w życiu bo go coraz mniej!!!!!

Aga

Pewno,że żonaci i dzieciaci też.Z różnych powodów.Chociaż na ogół z jednego. ;)

Ale właśnie dlatego,że dom buduje się dla rodziny,żony i dzieci i siebie oczywiscie :D, buduje się go wspólnie, to nie powinno się przy okazji zakupów robić sugestii o skoku w bok.

Żadnej ze stron.

Wyobraźmy sobie,że mąż idzie z żona do perfumerii i kupuje jej drogie perfumy na rocznicę ślubu.Już myślą o romantycznej kolacji we dwoje.A przy kasie sprzedawczyni mówi:Ponieważ zakupy przekroczyły 500 zł, to przekazuję tutaj gratisowy bilet na bzykanko.Dla Pani.

Serdecznie gratuluję Państwu rocznicy ślubu.

Jasne,że oboje popukają się w czoło,ale będzie to zgrzyt i niesmak.

Nikt nie powinien w miejscach publicznych nakładniać innych,wdzierac się w ich sferę seksualną.

Jeśli ktoś idzie do baru i ma ochotę i wiadomo,że będę tam panienki,to jest to odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu.Nikt mu nic nie narzuca.Jest wolnym człowiekiem.I jest wolność.(pod warunkiem,że panienki też robia to ze swojej woli niczym nieprzymuszonej)

Ale jeśli ktoś idzie do miejsca,które służy do innych celów,to nie powinien być nagabywany, a jego sfera seksualności powinna być chroniona.

Bo jest to sfera wyjątkowa.Zastrzeżona.

I dlatego jej naruszenie budzi niesmak.

Tak jak naruszenie każdej innej sfery intymnej.

Ale stosowanie seksu jako formy rabatu na materiały budowlane? Toż to deprecjonowanie nawet tego najstarszego zawodu świata!

No kurczę, Greg, zdecyduj się co Cię bulwersuje ( najpierw, że stręczycielstwo, potem tabu wylazło, a teraz że się - excuze le mot - k..y obraża )

Gotowam uwierzyć, że najbardziej bulwersuje te zaporowe 10.000 :wink:

Seks w reklamie to żadna nowość. Począwszy od serków pleśniowych, przez szmpon do włosów doprowadzający do orgazmu, o samochodach z klimatyzacją nie wspominam. Jakoś poza feministakami i LPR nikogo nie ruszają reklamy hardseksistowskie i używanie seksu, podtekstu seksualnego, kobiety jako towaru etc. w celu wywołania u odbiorcy konkretnych skojarzeń.

Ok, pan Hurtownik mało finezyjnie pojechał i żadne tam zawoalowane sugestie, ale skądś się to wzięło, nieprawdaż ?

Tutaj jest to very proste : kup pan cegłę..., a dodatkowo zrób se dobrze.

Nooo, widać, jaki odbiorca - taka reklama :o

Pamiętam jedną z pierwszych reklam telewizyjnych z czasów Elektromisów , oferty Zrębu zawsze na czasie etc.

Hardcore pod każdym wzgędem. Blond pierzasta lala w rozchylonej koszuli z powalającym uśmiechem na ustach, a obok jakiś ciężki sprzęt budowlany, typu koparka. I przebitki to na lalę, to na powloli unoszące się ramię tej koparki. Na finał lala oblizuje się zalotnie, a koparka tryska gejzerem ziemi. Ale fun i finezja !

pozdr

Ciekawe, czy ktoś skorzysta tak na serio ;)

O firmie zrobiło się głośno, nazwa będzie znana, za dwa miesiące nikt nie będzie pamiętał co ją rozsławiło.

Kiedyś przysłali mi reklamę fryzjera topless (oczywiście dla panów raczej)

Rynek trudny, to i pomysły różne. Jedni dają okno, drudzy ...

Ale stosowanie seksu jako formy rabatu na materiały budowlane? Toż to deprecjonowanie nawet tego najstarszego zawodu świata!

No kurczę, Greg, zdecyduj się co Cię bulwersuje ( najpierw, że stręczycielstwo, potem tabu wylazło, a teraz że się - excuze le mot - k..y obraża )

Gotowam uwierzyć, że najbardziej bulwersuje te zaporowe 10.000 :wink:

Seks w reklamie to żadna nowość. Począwszy od serków pleśniowych, przez szmpon do włosów doprowadzający do orgazmu, o samochodach z klimatyzacją nie wspominam. Jakoś poza feministakami i LPR nikogo nie ruszają reklamy hardseksistowskie i używanie seksu, podtekstu seksualnego, kobiety jako towaru etc. w celu wywołania u odbiorcy konkretnych skojarzeń.

Ok, pan Hurtownik mało finezyjnie pojechał i żadne tam zawoalowane sugestie, ale skądś się to wzięło, nieprawdaż ?

Tutaj jest to very proste : kup pan cegłę..., a dodatkowo zrób se dobrze.

Nooo, widać, jaki odbiorca - taka reklama :o

Pamiętam jedną z pierwszych reklam telewizyjnych z czasów Elektromisów , oferty Zrębu zawsze na czasie etc.

Hardcore pod każdym wzgędem. Blond pierzasta lala w rozchylonej koszuli z powalającym uśmiechem na ustach, a obok jakiś ciężki sprzęt budowlany, typu koparka. I przebitki to na lalę, to na powloli unoszące się ramię tej koparki. Na finał lala oblizuje się zalotnie, a koparka tryska gejzerem ziemi. Ale fun i finezja !

pozdr

Prawdę powiedziawszy to nic mnie nie bulwersuje....

Bo ja bardzo tolerancyjny jestem :)

A ten mój niesmak to chyba jakiś odruch bezwarunkowy....

O kurde ale babola walnąłem, rzadko napisałem przez "ż" :o

Tomek - tylko winni sie tlumacza :lol: :lol: :lol: :lol:

:D:D:D !!

Ale ja nie widzę w pójściu do agencji towarzyskiej żadnego powodu do wstydu i poczucia winy ! :) Wszystko jest dla ludzi, korzystanie z tego typu usług też. Z zastrzeżeniem jednak, że nie wiąże się to bezpośrednio lub pośrednio z czyjąś krzywdą (w jak najszerszym rozumieniu tego słowa).

A przy okazji: ciekawe, kto z panów-forumowiczów byłby gotów otwarcie przyznać się do wizyty w takowej agencji ? Może by tak małą ankietę ?... ;)