jareko 14.09.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 a co Ty taka ciekawa? bylo inaczej - mechanicznie ale powtorki nie bylo i nie bedzie - lubie jednak cos innego dodam tylko iz nie placilem gdyz ten "interes" prowadzi moja kolezanka jeszcze z czasow liceum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 a bo zawsze mnie ciekawiło czy rzeczywiście tam jest tak fajnie że warto z tego korzystać, czy facetom bardziej odpowiada może mniej wyszukany seks ale z kobietą która kocha w domu czy właśnie mechanicznie bez emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Paty a cos Ty taka ciekawska Tomus to moze Ty zaczniesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 jest fajnie, jest inaczej, jest mechanicznie - niestety bo gdyby bylo inaczej to sadze ze wiekszosc z nas - samcow - nie zwiazlalaby sie nigdy na stale bo i po co? Ekonomia wskazuje ze tak byloby najlepiej i najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 14.09.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Tomus to moze Ty zaczniesz ?? Proszę bardzo. Ale uprzedzam, że się rozczarujesz: W agencji byłem raz jeden, z przyjaciółmi. Nie po "to", tylko aby załatwić występ (striptease) pani na wieczorze kawalerskim naszego kolegi. Miała to być taka niespodzianka w amerykańskim stylu dla niego od nas. Poza tym, że pani dała miły dla oka show, w pamięci utkwiło mi też prześmieszne dla wszystkich zgromadzonych skrępowanie pana młodego (udawał, że śpi w drugim pokoju, rzekomo zapity do nieprzytomności i dopiero jak pani zaczęła występ nie zdzierżył i bardzo szybko "wytrzeźwiał" ) No i co by nie mówić - pani, która została z nami trochę na imprezie, wykazała się dużą kultura osobistą i ogólnie wysokim poziomem. Byłem pozytywnie zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Paty a cos Ty taka ciekawska Tomus to moze Ty zaczniesz ?? no muszę wiedzieć dlaczego panowie to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 musisz Paty? czyzby slubny cos zbyt pozno do domu wracal ostatnimi czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no własnie że nie , wraca o dobrej porze , ja tylko tak na zapas muszę wiedzieć co mam robić żeby nie zaczął chodzić może czas nauczyć się jakis sztuczek musze mieć bogatą ofertę żeby mu jakaś głupia myśl nie przyszła do głowy i np. nie zacznie budować nastepnego domu z materiałów z opisywanej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Tomus tak stawiałem ze Ty byś szybciej wacka pod kołderką ......niz zapoznał sie z takową panią Paty ale co robią ?? .... bo tam se chodzą tez pogadać ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Tomus tak stawiałem ze Ty byś szybciej wacka pod kołderką ......niz zapoznał sie z takową panią Paty ale co robią ?? .... bo tam se chodzą tez pogadać ludzie pogadać do domu publicznego............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 i tu zapewne zdziwiona bedziesz ogromnie. Wlasnie duza czesc po to tylko chodzi gdyz w domu jakos ich Panie sluchac nie chca Podobnie z Paniami z uslug agencji korzystajacych - ogromna wiekszosc z nich nawet o bzykaniu nie mysli -placi za towarzystwo a nie sex porabany ten swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 czasami jak jestem na delegacji i narąbie sie jak kopaczka to wpadne se do takiego przybytku z kolegami ....potanczyc na rurce prawie kazda z ktorą rozmawiałem twierdziła ze 30% na bajerke przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 14.09.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Wlasnie duza czesc po to tylko chodzi gdyz w domu jakos ich Panie sluchac nie chca ta, ta, jaaaasne widziałam : pruje taki BMW 170/h z Warszawy do domku w Katowicach, ale kulturalny kwadransik znajdzie na poboczu coby sobie pogadać czy grzyby latoś obrodziły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 14.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 a może by tak założył : AGENCJA POGAWĘDKA zaprasza panów w godz od 22 - 5 rozmowy na leżąco, na stojąco , rozmowy z wykorzystaniem gadżetów , rozmowy przy rurce , rozmowy w bieliźnie itp. itd.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pati sama bajerka nie da rady ....facet musi czuc ze moze zrobic krok wiecej ...... burdele u nas to jest nieporozumienie ...drinol 100 zł i nic poza tym na zachodzie to są całe kluby dla panow ...idzie sie pogadac , rozerwac spedzic miło wieczor a jak ktos ma ochote to sobie idzie do pokoju ...nic na siłe ....łożko to nie jedyna atrakcja lokalu ja nie korzystam bo : nie lubie nacpanych,nawalonych o pokojowej temp.IQ kobiet .....aaa i pa ruski nie lubie gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Tomus tak stawiałem ze Ty byś szybciej wacka pod kołderką ......niz zapoznał sie z takową panią A ja od początku stawiałem, że niektórzy tutaj zasługują na miano plebejskiego chamusia. A co do znajomości z panią - jak będę starym, stetryczałym dziadem, co to już raczej "tego" nie może, to kto wie, może będę szukał przygód w burdelikach. Na razie jednak nie jestem aż takim koszmarem, żeby musiał komuś płacić za seks. Czego zresztą życzę wszystkim panom, wszystkim paniom oraz tobie, selimmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 ja nie korzystam bo : nie lubie Czy to znaczy, że - jak mawia pewien selimm - "Ty byś szybciej wacka pod kołderką" ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Kicia to ty już 1110 poscików naklikał, a mądrości wiela nie przybyło. Tomek co to za tandem kicia i nietoperz pod kołderką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Dlaczego "nietoperz" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wymień "w" na "g". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts