Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prostytutka w promocji....

GREG.M

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tomus to moze Ty zaczniesz ?? :lol:

Proszę bardzo. Ale uprzedzam, że się rozczarujesz:

W agencji byłem raz jeden, z przyjaciółmi. Nie po "to", tylko aby załatwić występ (striptease) pani na wieczorze kawalerskim naszego kolegi. Miała to być taka niespodzianka w amerykańskim stylu dla niego od nas.

Poza tym, że pani dała miły dla oka show, w pamięci utkwiło mi też prześmieszne dla wszystkich zgromadzonych skrępowanie pana młodego (udawał, że śpi w drugim pokoju, rzekomo zapity do nieprzytomności i dopiero jak pani zaczęła występ nie zdzierżył i bardzo szybko "wytrzeźwiał" ;)) No i co by nie mówić - pani, która została z nami trochę na imprezie, wykazała się dużą kultura osobistą i ogólnie wysokim poziomem. Byłem pozytywnie zaskoczony.

no własnie że nie , wraca o dobrej porze , ja tylko tak na zapas muszę wiedzieć co mam robić żeby nie zaczął chodzić

może czas nauczyć się jakis sztuczek :oops:

musze mieć bogatą ofertę :wink: żeby mu jakaś głupia myśl nie przyszła do głowy i np. nie zacznie budować nastepnego domu z materiałów z opisywanej hurtowni :wink:

Pati sama bajerka nie da rady ....facet musi czuc ze moze zrobic krok wiecej ......

burdele u nas to jest nieporozumienie ...drinol 100 zł :o i nic poza tym

na zachodzie to są całe kluby dla panow ...idzie sie pogadac , rozerwac

spedzic miło wieczor a jak ktos ma ochote to sobie idzie do pokoju ...nic na siłe ....łożko to nie jedyna atrakcja lokalu

ja nie korzystam bo : nie lubie nacpanych,nawalonych o pokojowej temp.IQ kobiet .....aaa i pa ruski nie lubie gadac :lol:

Tomus tak stawiałem ze Ty byś szybciej wacka pod kołderką ......niz zapoznał sie z takową panią

A ja od początku stawiałem, że niektórzy tutaj zasługują na miano plebejskiego chamusia.

A co do znajomości z panią - jak będę starym, stetryczałym dziadem, co to już raczej "tego" nie może, to kto wie, może będę szukał przygód w burdelikach. Na razie jednak nie jestem aż takim koszmarem, żeby musiał komuś płacić za seks. Czego zresztą życzę wszystkim panom, wszystkim paniom oraz tobie, selimmie.