Tomek_J 15.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wymień "w" na "g". Ech, te Twoje skróty myślowe !... Czy to w kontekście http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=18032&wid=7924120&rfbawp=1126773961.891 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A co my tam wiemy o nietoperzach, zwłaszcza pod kołdrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Reklama usług erotycznych ma swoją specyfikę i odpowiednie ku temu miejsca Greg, wolę widok ulotki w salonie budowlanym niż widok panienki na ulicy wieczorową porą. Dlaczego ? A bo np. ulotka wręczona Tobie nie wzbudzi niezdrowego zainteresowania Twojego dziecka. Chyba zdrowego zainteresowania. Ktos ma cos przeciwko seksowi za pieniądze? ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A co my tam wiemy o nietoperzach, zwłaszcza pod kołdrą. My ? Nic. Ale selimm - najwyraźniej wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wymień "w" na "g". a grzie w nietoperzu "w" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no własnie że nie , wraca o dobrej porze , ja tylko tak na zapas muszę wiedzieć co mam robić żeby nie zaczął chodzić może czas nauczyć się jakis sztuczek musze mieć bogatą ofertę żeby mu jakaś głupia myśl nie przyszła do głowy i np. nie zacznie budować nastepnego domu z materiałów z opisywanej hurtowni Tu nie chodzi o bogatą ofertę, lecz o chęć zmian. Jest to znane seksuologom zjawisko, mające nawet nazwę od jakiegoś nazwiska amerykanskiego prezydenta (ale nie Clintona). Bylo tak: Para prezydencka zwiedzala farmę kurzą i Prezydentowa uslyszala, że kogut to może i 100 razy dziennie. "Powiedzcie to Prezydentowi" - rozkazala, bo Prezydent byl w tym czasie na drugim końcu wycieczki. Prezydent uslyszawszy newsa, zapytal przewodnika: "A czy ten kogut to ciągle z ta samą kurą?" "Oczywiście, że nie", odpowiedział Farmer. "Powtórzcie to Prezydentowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Oj tomus sztywniaku jeden ale sie dajesz wkrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A co my tam wiemy o nietoperzach, zwłaszcza pod kołdrą. heh jedni mowia nietoperze a inni motyle ale zeby zwlaszcza pod koldra? e to co my tam o nich wiemy? ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Pati sama bajerka nie da rady ....facet musi czuc ze moze zrobic krok wiecej ...... burdele u nas to jest nieporozumienie ...drinol 100 zł i nic poza tym na zachodzie to są całe kluby dla panow ...idzie sie pogadac , rozerwac spedzic miło wieczor a jak ktos ma ochote to sobie idzie do pokoju ...nic na siłe ....łożko to nie jedyna atrakcja lokalu ja nie korzystam bo : nie lubie nacpanych,nawalonych o pokojowej temp.IQ kobiet .....aaa i pa ruski nie lubie gadac heh to skoro nie korzystasz to skad to wszystko wiesz? kolega opowiadal ze poszli z kumplami , usiedli przy stoliku i patrza sobie, podchodzi panna i pyta czego sobie zycza a oni ze dziekuja ze narazie piwko popija ( za koszmarna cene), panna poszla, za 15 minut wraca - czego panowie sobie zycza? oni, ze dziekuja ze chca tylko popatrzec, panna na to : no a co panowie mysla ze patrzenie nie kosztuje? albo panowie placa albo wychodza wyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.09.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja bym zostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A ja bym się zapytał czy to piwo za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Pati sama bajerka nie da rady ....facet musi czuc ze moze zrobic krok wiecej ...... burdele u nas to jest nieporozumienie ...drinol 100 zł i nic poza tym na zachodzie to są całe kluby dla panow ...idzie sie pogadac , rozerwac spedzic miło wieczor a jak ktos ma ochote to sobie idzie do pokoju ...nic na siłe ....łożko to nie jedyna atrakcja lokalu ja nie korzystam bo : nie lubie nacpanych,nawalonych o pokojowej temp.IQ kobiet .....aaa i pa ruski nie lubie gadac heh to skoro nie korzystasz to skad to wszystko wiesz? kolega opowiadal ze poszli z kumplami , usiedli przy stoliku i patrza sobie, podchodzi panna i pyta czego sobie zycza a oni ze dziekuja ze narazie piwko popija ( za koszmarna cene), panna poszla, za 15 minut wraca - czego panowie sobie zycza? oni, ze dziekuja ze chca tylko popatrzec, panna na to : no a co panowie mysla ze patrzenie nie kosztuje? albo panowie placa albo wychodza wyszli bo bywanie nie oznacza korzystanie dokladnie tak wyglada polski burdel jak napisalas i do tego panie sa cholernie leniwe kasuja za godzine a oferuja tylko jeden numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A, ja tam nie wiem, czemu sie tak zastrzegacie. Burdel to burdel. Chodzi sie jak sie ma ochote i tyle. Mieszkalem troche w Holandii, a tam to w ogole juz jest legalne, opodatkowane, ładnie podane i nikt nie robil problemów. W Polsce jakoś tak ludziska zawsze się krygują i udają swiętych, a w głowach (i w spodniach) to kłębią się demony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A pod spódnicami to już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 15.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Właśnie, kurde, zdecydowanie za rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Właśnie, kurde, zdecydowanie za rzadko No i stąd popyt panów na takie przybytki właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obudowieniewiemnic 15.09.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 A nie zastanawiał się nikt nad tym że targetem takiej reklamy wcale nie jest budujący mąż tylko budowlaniec.To on jest tu grupą docelową, wiem,wiem on też często ma żonę i dzieci ale daleko i w sezonie budowlanym widuje je rzadko. A jak to mówią z naturą się nie wygra. Taki budowlaniec budując kilka domów w okolicy nazbiera sobie tych 10000,- zł w sezonie kilka razy. Inwestora namówi że właśnie w tej hurtowni jest super towar i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Właśnie, kurde, zdecydowanie za rzadko No i stąd popyt panów na takie przybytki właśnie... Przekorek a ty bys chcial zeby twojej zonie zbyt czesto sie klebily? to dopiero bylbys zapracowany facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 heh a wlasnie slucham w radiu ze coraz wiecej panow ma problemy seksualne a rada seksuologa to - panowie powinni mniej sie stresowac! No a u takiego co chodzi do domu publicznego to chyba niemozliwe - stres ze moze sie czyms zarazic zawsze jest, wiec wynika stad ze zeby mniej sie stresowac powinni panowie nie chodzic do domow publicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 15.09.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ale fajny wątek Jak wiadomo, reklama dźwignią handlu... Chociaż w tym przypadku, to nie wiem, czy TA reklama dźwignią handlu akurat... Coraz bardziej mi się w tym kraju podoba Czego to człowiek nie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts