Voytas 13.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam i pytam jak w temacie Ile za kostkę brukową, prostą, bez specjalnych upiększeń.Do położenia pas o wymiarach 3x30 mMożecie polecić jakąś firmę, może producenta który daje rozsądną ofertę razem z położeniem? Na mazowszu Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 13.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Ja płacę 70 zł/m2 na gotowo i nic już mnie więcej nie interesuje. Pokazuje tylko chłopakom gdzie ma co być i robią jak się im powie. Wybrałam kostkę http://www.buszrem.com.pl Cartago. Jesli chcesz odezwij sie na priva podeślę Ci namiary na Pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.09.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 bułeczka_77 A jak szybko otrzymałas kostkę po złożeniu zamówienia w buszremie i czy oni też układaja .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 19.09.2005 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ja sie umawiałam już w sierpniu. Zależało mi na temirnie wrześniowym i spokojnie taki był zrealizowany. Dziś będę dzwonić i rozwiązywać ostateczne kwestie ułożenia. 200m2 Układali w 2 tygdonie, ale mieli dzień przerwy niestety z dość przykrego powodu. Zostało im do poprawienia - pół okrąg przy schodach i wymiana paru kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts