Gość 09.12.2002 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Zależy mi na czasie. Czy mozna kłaśc wełne i plyty g-k na poddaszu w zimie? Okna juz są. Wiem ,że lepiej wszystko robic na woisne, ale czas to pieniadz.?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.12.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 montować można, ze szpachlowaniem wstrzymałabym się do cieplejszych dni. Warto zadbać o dobre oświetlenie, dni teraz są krótkie i można coś przeoczyć na złączach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.12.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Pewnie, że można. Sam tak robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 FrankuF,a czy grzejesz czyms w tym czasie?Ile czasu Ci to zajeło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.12.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 W zimie tylko prace ktore wymagaja technologii mokrych sa klopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.12.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Osobiście tego nie robię, tylko rękami ekipy Wstawili sobie kozę, podłączyli pod komin i grzeją. Wszelkie otwory są pozabijane, więc ciepło się trzyma podczas roboty. Za to jest ciemno, ale prąd doprowadziłem do domu, więc sobie świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2002 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 To jest nawet dobry pomysł.U mine robili w lecie i dopiero teraz jak jest zimno widać a raczej czuć pewne niedociągnięcia,które mogę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts