XadmozX 13.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Mam w kuchni kafelki których za skarby ludowe niechciałbym wymieniać i piekne meble kuchenne juz stojące.Jedyny mankament to ze te kafelki nie pasuja kolorystyczniedo mebli. Czy jest jakis magiczny sposob na skuteczne pokryciekafelek tak by zmienily barwe/kolor?Moze jakiś lakier koloryzyjący albo coś podobnego?Może to być jakaś nietypowa metoda byle skuteczna. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.09.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Mam w kuchni kafelki których za skarby ludowe nie chciałbym wymieniać i piekne meble kuchenne juz stojące. Jedyny mankament to ze te kafelki nie pasuja kolorystycznie do mebli. Czy jest jakis magiczny sposob na skuteczne pokrycie kafelek tak by zmienily barwe/kolor? Moze jakiś lakier koloryzyjący albo coś podobnego? Może to być jakaś nietypowa metoda byle skuteczna. z góry dzięki za pomoc Mysle , ze pomylilas Forum . Zajrzyj do dzialu "Cuda" Powaznie jednak! Zeby to bylo zrobione dobrze i wygladalo estetycznie , to tak nie da sie chyba. Mozna zalac warstwa kolorowej zywicy epoksydowej ale....no wlasnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 13.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 2112 wojtek dobrze odpowiedział.Tylko takiego działu jak cuda to nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 14.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 A może czymś to zakryć...metal, płyta, pleksi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 14.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Skąd wiesz,że nie pasują.Może to tylko twoje odczucie.Pobaw się kolorami,może dałoby się ten kolor podłogi przenieść do kuchni np.na dodatki.Ja w swojej kuchni miałam białą podłogę.Śliczności jak była nowa,i bezpośrednio po umyciu już po chwili jednak koszmar.Teraz są zielone panele taki sam jest blat i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pobaw się dodatkami. I zdiwisz się jak pasują te kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 14.09.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Wrzuć na forum kilka fotek, może ktoś będzie umiał Ci doradzić! Co kilka głów to nie jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 14.09.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bodajże w ostatnich Czterech Kątach była zmiana wyglądu łazienki łącznie z pomalowaniem płytek - tzreba poszukać jakie to farby były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Bodajże w ostatnich Czterech Kątach była zmiana wyglądu łazienki łącznie z pomalowaniem płytek - tzreba poszukać jakie to farby były... I pomalowane byly kafle podlogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 14.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 W niektórych przypadkach można zmienić coś kolorowym podświetleniem (np. dobrać kolor świateł pod szafkami) ale z wyczuciem!!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 15.09.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Odgrzebałam ten numer Czterech kątów (na necie znelżć nie mogłam a papier to papier;-) Napisali, że płytki ścienne i podłogowe pokryli specjalna farbą. Po zdjęciach przed i po widać, że faktycznie tak zrobili. Nie ma nazwy farby. Ale łazienka wygląda fajnie, cała na biało i tylko dodatki tworzą klimat. Aha, to był numer wrześniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts