sceptyk 13.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam , jestem przed wyborem ogrzewania, pomijam oczywiście niewyczerpane wątki jakie lepsze, jakie gorsze, przejdę do konkretów: - wykonawca (sprawia wrażenie doświadczonego i znającego się na rzeczy) poleca mi zastosowania w całości podłogówki (podobno oszczędność 4.000, które trzeba by wydać na jakiś specjalny mieszacz) z firmy niemieckiej Multibeton. Podobno ta firma wykształciła się na podłogówkach (jest pionierem) i cały czas doskonali produkty, inne firmy miały podobno odwrotny rozwój . Zaproponowana cena za 1 m2 - 95 PLN brutto. BARDZO PROSZĘ O WASZE OPINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam , jestem przed wyborem ogrzewania, pomijam oczywiście niewyczerpane wątki jakie lepsze, jakie gorsze, przejdę do konkretów: - wykonawca (sprawia wrażenie doświadczonego i znającego się na rzeczy) poleca mi zastosowania w całości podłogówki (podobno oszczędność 4.000, które trzeba by wydać na jakiś specjalny mieszacz) z firmy niemieckiej Multibeton. Podobno ta firma wykształciła się na podłogówkach (jest pionierem) i cały czas doskonali produkty, inne firmy miały podobno odwrotny rozwój . Zaproponowana cena za 1 m2 - 95 PLN brutto. BARDZO PROSZĘ O WASZE OPINIE Nia ma to jak siła reklamy "nr 1 na świecie" to chyba najśmieszniejszy slogan który słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 14.09.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 dzięki, po prostu teraz Ty jesteś dla mnie numerem jeden dzięki, naprawdę........świetna rada i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 dzięki, po prostu teraz Ty jesteś dla mnie numerem jeden dzięki, naprawdę........świetna rada i pomoc O co sie od razu obrażać? Wystarczy pomyśleć - widzisz firmę pierwszy raz na oczy i czytasz "numer 1 na świecie" . Ja takie sobie od razu odpuszczam... lub szukam np w necie(a nuż o czymś nie wiem?). Widziałem gdzieś ichnią reklamę (na płocie) i to wszystko. Niech Ci pokażą co i gdzie robili . A potem pogadaj z ludźmi którym oni coś wykonywali. Skoro nikt nic nie wie na forum...to o czymś świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 14.09.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 nie obrażam się, tylko jestem człowiekiem, który prosi o rady na forum, jeżeli na jakiś problem poważny do zgryzienia lub ważna decyzję do podjęcia (finanse) i nie dziw się, że człowieka wpienia jak wtedy zostaje sam z probleme, a ktoś jeszcze sadzi jakiś niezbyt trafiony tekst w obliczu kiedy treba wydać około 30.000 pln to naprawdę jest irytujacę a tak zmieniając temat to ta firma chyba rzeczywiście nie jest znana, ale wykonawca jasno mi dał do zrozumienia, że są równiez takie samochody jak Saab i też nie są znane, a jakie są to fachowcy wiedzą. Pododno jakościowo firmy w stylu Rehau i inne o ktorych głośno na tym forum nie sa złe, ale nie dorównują może to jest tak , jakbyś przecientnemu człowiekowi powiedział, że masz sprzęt grający stereo np. Coplanda, a on by powiedział, że to pewnie dziadostwo bo o tym nie słyszał i dla niego dobrym sprzętem jest znany powszechnie Panasonic, no i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Spokojnie - wrzuc w wyszukiwarkę nazwę firmy i powiedz co znalazłes bo ja 2(dwa)linki... a co do tekstu ,że"tylko ta jedna firma się rozwija a inne odwrotnie"... tzn że rehau,wavin,uponor itp to dziadostwo? Bo tak ów wypowiedź rozumiem. Czyli hadlowiec daje Ci znak że jest on najlepszy na świecie (pewnie ma niezłe układy u nich). Jeśli sprawdzę w necie nazwę "bose" to mam sprzęt wyższej jakości niż np panasonic nie?Ale figuruje on w sici ogólnoświatowej - a taki multibeton -nie. Ja po prostu nawiązałem do samego tekstu "nr 1 na świecie" (skądinąd ulubionego przez niejakiego Grzesia... ). Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 14.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 moze i nr jeden nie znam sie na tym, ale na niemieckiej stronie jakiś ten teges to rekalmuję http://www.multibeton.de/deutsch/deutsch/wr.jpg, jakos nie mam zaufania na razie zanurzam sie w lekturze http://www.multibeton.de/engl/engl/index.html a tam bełkot niczym z TV marketu. i nie mogłem znaleźć nic rewolucyjnego w tym systemie.. może to ze rurki sa stabilizowane stalowymi listwami. poza tym ten system dział równiez w kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 14.09.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no własnie, po wpisaniu nazwy w google wyskakuje ten link, strona tochę dziwna , ale na przykła aqua park w Tarnowskich Górach jest robiony w tym systemie rzeczywiście słuszna uwaga- system montuje się na listwach, podobno dzięki temu nie trzeba dziurawić folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxy 14.09.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 na dojczlandzkich stronach jest tego mnóstwo. kliken Szczerze mówąc ogrzewnictwo to jest to na czym sie nie znam wyglada ze ta firma ma jakis tam rynek u braci helmutów. Tylko jak u nas... a i ewentualne reklamacje ? w dojczlandii dają na ten system 30 lat gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.09.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 no własnie, po wpisaniu nazwy w google wyskakuje ten link, strona tochę dziwna , ale na przykła aqua park w Tarnowskich Górach jest robiony w tym systemie rzeczywiście słuszna uwaga- system montuje się na listwach, podobno dzięki temu nie trzeba dziurawić folii Właściwie każdy system mozna kłaść na listwach. To tylko kwestia kasy. A co do np rehau to pogadaj z prezydentem RP co oni u niego robili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 15.09.2005 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 odnośnie prezydenta, gdzie to robili w Wiśle rzeczwyiście na "dojczlandzkich" stronach trochę jest o tej firmie, sam nie wiem w zasadzie dalej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts