Piotr Jan 16.12.2002 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Wybierając projekt domu, narzucilismy sobie z żona pewne priorytety. Jednym z nich było okno kuchenne od strony wejścia (wschód). Wybralismy projekt w którym kuchnia ma 2 okna wsch.-południe. Ktoś juz w tym wątku powiedział, że w południe (latem) słońce jest wysoko i wbrew pozorom w kuchni będzie chłodno. A zimą trochę ogrzeje. Poza tym są jeszcze żaluzje ! A tak mam widok na dwie strony mojej działki - zreszta narożnej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkaa 26.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a ja mam kuchnię i jadalnię od frontu, czyli od południa. Jak mi za ciepło to spuszczam rolety zewn. Ja jestem baaardzo zadowolona, bo dużo czasu spędzam w kuchni i lubię jak mi słońce wpada przez okno. Nie wyobrażam sobie kuchni z tyłu domu kosztem północnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 26.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Mamy kuchnię z oknami na wschód i południe, oczywiscie z roletkami i nie odczuwamy dyskomfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2009 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a ja mam kuchnię i jadalnię od frontu, czyli od południa. Jak mi za ciepło to spuszczam rolety zewn. Ja jestem baaardzo zadowolona, bo dużo czasu spędzam w kuchn i... liczysz, ze po siedmu latach od zadania pytania przez Alka Twoja opinia jeszcze Go interesuje i ma wpływ na Jego wybór ... ? Mamy kuchnię z oknami na wschód i południe, oczywiscie z roletkami i nie odczuwamy dyskomfortu spędziłas w tej kuchni lato, gotując ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 27.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Oczywiscie!gotuje i piekę! Fakt, że dach wystaje dość daleko i trochę zasłania okna przed słońcem. znacznie gorzej było mi z kuchnią od zachodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts