mazb 14.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Jak długo trzymaliście więźbę zanurzoną w FOBOS-ie ??Czy kąpiel około 30min wystarczy czy raczej zastosować się zaleceń - około doby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazb 14.09.2005 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Musze dziś podjąć decyzję !! POMOCY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 14.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No, skoro są jakies zalecenia (producenta?) to chyba nalezy sie ich trzymać. Czy jak powiem, że mam więźbę malowaną pędzlem, a nie zanurzaną, i dom stoi (nie zawalil sie juz od roku) - to bedzie ci lepiej?No więc oswiadczam, że korniki mi więżby nie zjadly. Pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazb 14.09.2005 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No trochę pomogło Dlatego właśnie miałem problem gdyż .... producent pisze o powiedzmy 24h - ok, takie są zalecenia producenta, a ludzie malują tylko kilkakrotnie pędzlem i też jest OK. Wydaje mi się że zanurzenie - chociaż na 15min - da większy efekt niż 2x malowanie pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 14.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Stezenie roztworu do zanurzania jest znacznie nizsze niz roztworu uzywanego do oprysku wiezby lub malowania recznego. Stad i czas dluzszy przy impregnacji zanurzeniowej. No chyba ze zwiekszysz stezenie roztworu do zanurzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Facet z tartaku powiedział mi, że trzymają aż dobę.Czy ten fobos rzeczywiście jest taki dobry, bo on mówił, że rewelacyjny.Zachęcał mnie też na świerk. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazb 15.09.2005 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Wczoraj zanużyłem pierwszą partię - dziś po południu wyciągam A później, kolejna partia... i kolejna... i kolejna... Ale to wszystko nic. Rozmawiałem wczoraj z pewnym gościem który pracuje w branży chemikicznej. Nie pocieszył mnie zbytnio "... zawarty w impregnatach solnych boraks* i tak po około 3 latach ulega biodegradacji" * - nie jestem pewien czy chodziło o boraks, ale któryś z podstawowych składników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts