PiotrPoz26 14.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Zastanawiam się czy wstawić 70tki czy 80tki. (Raczej skłaniam się za 70tkami - tym bardziej, że murarze już mi zostawili otwór szerokości 80 - więc 80tek nijak tam wcisnąć . Mam dość małą łazienkę. Jakie macie doświadczenia z drzwiami łazienkowymi? - czy 70 wystarczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 14.09.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 zdecydowanie 70 wystarczą do łazienki,WC, spiżarni itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 14.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 W moim mieszkaniu wstawiłam drzwi 70, bo po moich autorskich przeróbkach było za mało miejsca na zaprojektowane 80. Mieszkam lat 6 i jak na razie w niczym mi nie przeszkadzały. Jednak w domu zastanowię się nad 80., mimo wszystko wydają się takie bardziej ... wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 14.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 W niemal wszystkich mieszkaniach komunalnych i spółdzielczych drzwi do kuchni i łazienek są 70 a do kibelków nawet 60. W tych maleńkich ciupeczkach nie ma miejsca na większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 15.09.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czy znacie jakiegoś producenta drzwi łazienkowych suwanych. Innych nie mogę zainstalować, bo mi zakłócą komunikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.09.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czy znacie jakiegoś producenta drzwi łazienkowych suwanych. Innych nie mogę zainstalować, bo mi zakłócą komunikację. Musisz sie liczyc z tym , ze drzwi przesuwne nie daja Ci takiej szczelnosci jak tradycyjne szkrzydlowe /rowniez szczelnosci akustycznej/ . Najlepsze byloby zamontowanie kasety / jesli to mozliwe/ z dobrymi uszczelkami na oscierzach. Zerknij tutaj http://www.laguna.pl/wwwnowe/pol/index_pol.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 15.09.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja mam drzwi 80 do łazieniek i WC. Ładnie to wygląda jak masz na korytarzu drzi jednakowego wymiaru. A są też wygodne do wniesienia czegokolwiek do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 15.09.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ja mam drzwi 80 do łazieniek i WC. Ładnie to wygląda jak masz na korytarzu drzi jednakowego wymiaru. A są też wygodne do wniesienia czegokolwiek do łazienki. Ciekawe co tam takiego wnosisz i jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 15.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Czy znacie jakiegoś producenta drzwi łazienkowych suwanych. Innych nie mogę zainstalować, bo mi zakłócą komunikację. Skąd jesteś? Byłam na Bartyckiej w Warszawie i tam można zamówić drzwi (przynajmniej w kilku punktach mają przesuwane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 15.09.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Jestem z Jury okolice Zawiercie Myszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts