juga0 14.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Pozdrawiam,Prośba o poradę,jakieś zabezpieczenie wjazdu na działkę, raczej ozdobne, dla zakcentowania oddzielenia od drogi głównej. Na stałą bramę nie mam obecnie funduszy, stąd pomysł jakiegoś fikuśnego czegoś np. szlabanu możliwego do samodzielnego wykonania, szerokość wjazdu 5m. juga0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 14.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witambardzo dobre pytanie, ja też coś bym chciał zrobić z wjazdem na działkę,ale nie mam pomysłuJAKwy to zrobiliście drodzy forumowicze ,poradzcie coś.....!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 dwa slupki i krowi łańcuch, tanio i dośc skuteczny. Ale to nie brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 14.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 "Majka" napisał "dwa slupki i krowi łańcuch, tanio i dośc skuteczny. Ale to nie brama "Pamiętaj, że metal jest w cenie i taki łańcuch to łakomy konsek dla złodzieja.Ale pomysł fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts