lonly 14.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Taki mi by najbardziej pasował z racji ustawienia. Jak wam się sprawuję? Czy można do niego pdłączyć bezpośrednio powietrze z zewnątrz? Czy jesteście zadowoleni. Czego mu brakuje lub co jest jego plusem? Czy teraz kupilibyście coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Dolas 15.09.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Zamierzam kupic taki sam. Ciekaw jestem opini uzytkownikow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 15.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Kupiłem taki w pod koniec zeszłego roku, bo własnie taki pasował mi do ustwienia salonu i jadalni, powietrze doprowadza sie od spodu rurą z zewnątrz, nie wchodzi bezpośrednio do wkładu rura, bo nie ma takiej potrzeby, ponieważ i tak wkład ciągnie wszystko jak odkurzacz. Rozpalany był (wtedy nikt nie mieszkał, ale różni ludzie coś robili, np. płytki) około 50 razy i sprawował sie super. Żeby długo sie paliło należy w zasadzie zapomnąc o "czystej szybie", gdyż wtedy należy zwiększyć dopływ powietrza a więc szybciej się pali drewno, ale dla mnie to ta "czysta szyba" to byl aspekt malo wazny, bo i tak sie brudzi i tak trzeba od czasu do czasu przetrzec takim specjalnym sprejem. Polecam zwlaszcza ze wykonawca obudow, ktory wczesniej pracowal w firmie sprzedajacej kominki jako producent obudow, sam polecal ten wklad ludziom, twierdzac ze to piec weglowy przerobiony na kominek wiec o jakosc i trwalosc nie ma sie co bac. juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 20.09.2005 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Żeby długo sie paliło należy w zasadzie zapomnąc o "czystej szybie", gdyż wtedy należy zwiększyć dopływ powietrza a więc szybciej się pali drewno,To znaczy jak długo, ile godzin przy domkniętym powietrzu a ile przy normalnej eksploatacji? Czy posiada szyber na wylocie spalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts