Gość M@riusz_Radom 15.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Gdzie indziej- byłby taki obrazek jednoznacznie negatywny. Prostactwo i tyle. U nas -dla odmiany- wzbudza raczej podziw i powszechną uciechę No ale to u nas. Ruszłaby się szanowna koleżanka poza granice naszej kochanej RP to by przestała takie frazesy wypisywać. Nie zauważyłem, aby poza Polską ludzie w jakiś szczególny sposób dbali o te nieszczęsne wózki. Zgadzam się za to z KAS'em - dodam tylko, że te wózki są również ulubionymi "walizkami" zagranicznych bezdomnych. Jakoś nie wzbudzało to w tubylcach "jednoznacznie negatywnego" wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.09.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Potrzeba nam jeszcze czasu, czasu... On wszystko uleczy Otóż to, może z czasem niektórzy uświadomiom sobie, że wszędzie jest generalnie tak samo. Tylko gdzieniegdzie póki co się więcej zarabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.09.2005 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ruszłaby się szanowna koleżanka poza granice naszej kochanej RP to by przestała takie frazesy wypisywać. No coz, wprawdzie to nie do mnie bylo ale... Roszam sie z naszej kochanej RP za granice nawet dosc czesto. No i jakos mam podobne odczucia co ara. A moze kolega jednak bardziej swiatowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 15.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Ruszłaby się szanowna koleżanka poza granice naszej kochanej RP to by przestała takie frazesy wypisywać. rusza się, a i owszem , skąd wiesz, może więcej od Ciebie Frazesy?? A nie prościej by było poczytać uważniej i odpowiadać mniej zaczepnie i przemądrzalsko?? Mariusz Radom, moim zdaniem albo przeinaczasz sens, bo masz na to ochotę albo też czytasz od niechcenia, i nie wiesz,że nie chodzi tu o dbanie o wózki, ale o pomysłowe zabawy. Joshi chyba nieprzypadkowo pokazała scenerię na działce. Tak czy inaczej mamy prawo oglądać świat każdy na swój sposób. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.09.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 rusza się, a i owszem , skąd wiesz, może więcej od Ciebie A daj Ci Boże jak najwięcej. Mnie się już znudziło i siedze sobie na pupie w Polsce bo tu mi dobrze Frazesy?? A nie prościej by było poczytać uważniej i odpowiadać mniej zaczepnie i przemądrzalsko?? Nie odpowiadam przemądrzale i zaczepialsko - po prostu od dawna już drażni mnie jak ktoś uważa, że w Polsce to smród bród ubóstwo i debilizm panuje a na zachodzie to jest cacy pięknie i kolorowo. Skoro jeździsz po świecie to doskonale wiesz, że to nieprawda. Albo obracasz się tylko w wyższych sferach nie zwracając uwagi na uboższe dzielnice. Mnie nie było stać na mieszkanie w tych najlepszych Mariusz Radom, nie chodzi tu o dbanie o wózki, ale o pomysłowe zabawy. Jeśli chodzi o pomysłowe zabawy to akurat uczestniczyłem w kilkudziesięciu takich w europie zachodniej i nie wydaje mi się aby Polacy w czymś ustępowali mieszkańcom starej UE. Ba, kilku Niemców czy Irlandczyków przebiło wszystko co do tej pory widziałem w Polsce. Ale pozwolisz, że nie będę o tym publicznie opowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A moze kolega jednak bardziej swiatowy... Albo koleżanka wyżej urodzona i nie kala się mieszkaniem w hotelach po 15E-20E/dobe albo domkach z room'em za 70E tygodniowo Wtedy faktycznie nasze odczucia mogą być różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A moze kolega jednak bardziej swiatowy... Albo koleżanka wyżej urodzona i nie kala się mieszkaniem w hotelach po 15E-20E/dobe albo domkach z room'em za 70E tygodniowo Wtedy faktycznie nasze odczucia mogą być różne. no i widzisz JoShi ten twoj obrazek wcale nie smieszy , nie zauwazylam zeby ktos sie tu smial, tylko sie klocicie. A obrazek jak obrazek, nie wiem dlaczego od razu zalozenia ze ktos ten wozek ukradl, ze ktos dewastuje. A moze znalazl ktos ten wozek, a moze jst pracownikiem marketu i dostal w prezencie , a moze pracuje w wytworni wozkow i dostal go zamiast wyplaty i teraz sie na nim za to wyzywa - a tu od razu posadzenie o kradziez No i czy to glupota czy to pomyslowosc?a moze 2 w 1-dnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ... no i widzisz JoShi ten twoj obrazek wcale nie smieszy , nie zauwazylam zeby ktos sie tu smial, tylko sie klocicie. A obrazek jak obrazek, nie wiem dlaczego od razu zalozenia ze ktos ten wozek ukradl, ze ktos dewastuje. A moze znalazl ktos ten wozek, a moze jst pracownikiem marketu i dostal w prezencie , a moze pracuje w wytworni wozkow i dostal go zamiast wyplaty i teraz sie na nim za to wyzywa - a tu od razu posadzenie o kradziez No i czy to glupota czy to pomyslowosc?a moze 2 w 1-dnym? Ten obrazek, to ja wkleiłem na innym watku (zrób to sam). Dostałem go mailem od kumpla z Niemiec jako żart. Nic na jego temat nie wiem. Gdzie był zrobiony i przez kogo. Mnie to rozbawiło i dlatego postanowiłem sie tym podzielić. Wydaje mi się, ze wybrałem na to odpowiedni dział. PS. Takie wózki mozna też znaleźć na złomie (ten był bez kół), więc nie trzeba z góry nikogo oskarżać o kradzież. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 ... no i widzisz JoShi ten twoj obrazek wcale nie smieszy , nie zauwazylam zeby ktos sie tu smial, tylko sie klocicie. A obrazek jak obrazek, nie wiem dlaczego od razu zalozenia ze ktos ten wozek ukradl, ze ktos dewastuje. A moze znalazl ktos ten wozek, a moze jst pracownikiem marketu i dostal w prezencie , a moze pracuje w wytworni wozkow i dostal go zamiast wyplaty i teraz sie na nim za to wyzywa - a tu od razu posadzenie o kradziez No i czy to glupota czy to pomyslowosc?a moze 2 w 1-dnym? Ten obrazek, to ja wkleiłem na innym watku (zrób to sam). Dostałem go mailem od kumpla z Niemiec jako żart. Nic na jego temat nie wiem. Gdzie był zrobiony i przez kogo. Mnie to rozbawiło i dlatego postanowiłem sie tym podzielić. Wydaje mi się, ze wybrałem na to odpowiedni dział. PS. Takie wózki mozna też znaleźć na złomie (ten był bez kół), więc nie trzeba z góry nikogo oskarżać o kradzież. pozdrawiam Konrad no wlasnie, o tym tez pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.09.2005 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie zamierzalam nikogo oskarzac o kradziez. Chcialam sie tylko dowiedziec co was smieszy w takich zdjeciach. Bo we mnie one wzbudzaja jedynie przykre refleksje... Chociazby wlasnie na temat nieposzanowania cudzej wlasnosci i takie tam. Nie jest istotne czy w tym konkretnym przypadku mialo to miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Takie podejście jest bez sensu... Z najśmieszniejszych rzeczy da się zrobić ponuractwo, jak się do nich przyłoży "szkiełko i oko"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Chcialam sie tylko dowiedziec co was smieszy w takich zdjeciach. Bo we mnie one wzbudzaja jedynie przykre refleksje... ... Ja bym kielbase polozyla bezposrednio na wozku co by bardziej grila przypominalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 16.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 A mnie się podoba. W Zakopanem powiedzą: Ale fajny nowy Hasior!feng-shuiści powiedzą: jest żywioł ziemi, jest metal, jest ogień, a wodę wypili?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Dlaczego smiesza nas takie widoki zwaliłeś dowcip. To jest smieszne jak podpisze sie to zdjęcie GRILL ZA 2 ZŁOTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 eee trochę nieaktualny masz emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 chyba jak najbardziej aktualny - "poszukiwany zywy lub martwy" - na taki zmienilbym tylko podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.09.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 zapomniałem juz o tym emblemacie zaraz sie dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 skasuj mu tylko te nalepke na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klucznik 17.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 skasuj mu tylko te nalepke na oczy moze z tym być problem. bo nie mam oryginalnego obrazka.... ale chyba gdzies na http://www.cimoszewicz.neostrada.pl to był ale dzis nie mam czasu, mam inne zajęcia Swoją drogą, "projekt klucznik" z powodu ucieczki cimoszenki nie ma juz racji bytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.09.2005 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 zwaliłeś dowcip. Hmmmm.... Ja jestem rodzaju zenskiego... To jest smieszne jak podpisze sie to zdjęcie GRILL ZA 2 ZŁOTE Mnie to nawet z tym podpisem nie cmieszy. Wiec jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts